Kaikkien aikojen 25 hienointa Air Jordan 1 (AJ1) -väriä

Kuinka valitset vain 25 kaikkien aikojen parhaimmista Jordania 1: stä?! Se ei ole yksinkertainen saavutus, tässä on kenkä, joka istuu kuuluisan Nike -jalkineiden erittäin huipulla. Perinteessä, joka kattaa paljon yli 35 vuotta, värejä on ollut lukemattomia. Kaikki alkoi niistä OG: istä, tyylit tehtiin suosittuja, kuten pahamaineinen ”kielletty” – kenkä, joka on niin kyseenalainen silloin, että NBA rangaisti Michael Jordania aina, kun hän astui lehtipuulle niiden avulla.

80 -luvun alkupuolella syntynyt AJ1 on luonut Peter C. Moore ja ilmeisesti, se ei ollut yksi Michaelin suosikkeista. Nopea eteenpäin paljon yli kolme vuosikymmentä ja perinteinen korkea huippu on edelleen yhtä tarpeellista kuin koskaan. Valkoisen luoja Virgil Ablohin työn ansiosta Nike Air Jordan 1 nauttii paljon nykyaikaisesta parannuksestaan. Olipa kyseessä tällaiset kumppanuudet tai yleiset yleiset ilmoittautumiset, näyttää siltä, ​​että lenkkarit eivät koskaan kasva kuluneiksi tästä siluetista.

Nykyään ajatellaan yhtä maailman suurimmista lenkkarista ja on vaikeaa olla eri mieltä näiden 25 poikkeuksellisen värien katsomisesta!

Kuva Niken avulla
Air Jordan 1 High “Musta varvas”

Alkaen siitä, mistä kaikki alkoi, oli Michael Jordanin aika NBA: ssa, joka vahvisti Air Jordan 1: n kenkänä, jota kaikki halusivat poliisille. Tyylissä, joka juhlii hänen rakastettua Chicago Bullsia, MJ teki historiaa käyttämällä näitä 80 -luvun alkupuolella. Nyt tämän ajanjakson alkuperäinen pari asettaa sinut takaisin jopa 25 000 puntaa!

Kuva Niken avulla
Nike SB X Air Jordan 1 High “La Chicago/NYC – Pariisiin”

Mitä luistelijoilla on tyypillisissä koripalloilijoiden kanssa?! No, he molemmat arvostavat korkeatasoisia jalkineita, kengän, joka käyttää tukea sekä tasaista välipohjaa. On epätavallista, että kesti niin kauan ennen kuin Nike SB työskenteli yhdessä Jordan Brandin kanssa. Aivan ensimmäinen erä tuli vuonna 2014 sekä paljon viime aikoina, erityinen kokoelma, joka valitsi kyyneleiden yläosat, jotka paljastavat uuden värin kulumisen.

Kuva 43EInHalbin avulla
Air Jordan 1 korkea “varjo”

Kuten monet suurimmista OG: stä, tämä pari ei toimi minkään tyyppisiä temppuja, mutta sen sijaan valitsee kaksinkertaisen värimaailman. Vaaleanharmaa on ristiriidassa mustalla nahkalla, jossa valkoinen välipohja on tasapainottaa jalkojen alla. Nämä ovat julkaissut useita kertoja vuosien varrella, mutta ne ovat aina nopeasti myydä. Etsi samanlaisia ​​mustia kunto -ohjaajia täältä.

Kuva StockX: n avulla
Colette X Air Jordan 1 High

20 vuoden kuluttua Pariisin fashionistaista, legendaarinen tavaratalo Colette sulki ovensa vuonna 2017. Eikä ennen kuin he yhdistivät Jordan-tuotemerkin lopulliseen hyvästi. Tämä hyvät ystävät ja kotitalouden erityistoiminto Colette’n sinisen ja valkoisen allekirjoitusvärit ja valkoiset kirjoitetut päivämäärät, jotka merkitsevät sekä myymälän avattua vuotta että silloin, kun se viimeinkin sulki ovensa. Täydellinen kosketus toimitettiin ulkopohjassa kirjaimen ”au revoir” tyypissä. Löydä paljon enemmän sinisiä kunto -ohjaajia, jotka ovat ihanteellisia täältä ainoasta toimittajasta.

Kuva Soleboxin avulla
Union X Air Jordan 1 High

Los Angelesissa toimiva muotikauppias Union Pay House vintage -muotoiluun Air Jordan 1 -duollaan. Molemmat väriaineet esittelevät OG -tyyliä, mutta ne ovat täysin erityisiä ilmeisen ompelemisen, purkautuneiden kielten ja “UN/LA” -brändin ansiosta, joka leimataan sivuseinään. Maailmanlaajuinen esittely tapahtui vuonna 2019, vaikka varastot olivat hyvin rajalliset.

Kuva filippiiniläisellä
Fragmenttityyli X Air Jordan 1 High

Kauan ennen kuin Virgil Abloh tuli yksi innovatiivisempi visionääri, joka näki tulevaisuuden Nike Air Jordan 1 -yhteistyössä. Hänen nimensä, Hiroshi Fujiwara, fragmentin takana oleva kaveri sekä itsekohtainen lenkkarin addikti. Vuonna 2014 julkaistu tuskallisesti rajoitettu koko kuvailisi, miksi koot nyt myydään lähes 3000 puntaa. Urheilun sinisen ja mustan ja mustan värinvärit voivat vaikuttaa alhaalta, mutta hienommat yksityiskohdat laskevat – nimittäin tuo hienovarainen fragmenttityylinen logo kantapään yli.

Kuva lopun avulla. Vaatetus
Air Jordan 1 High “Ei jälleenmyyntiä varten”

Jos on yksi väritie, joka tiivistää tämän päivän lenkkarin kohtauksen, se olisi tämä vilkas jab kasvavalle jälleenmyyjäteollisuudelle. Vuonna 2018 esitelty tyyli todella rohkaisee Sneakerheadia tosiasiallisesti käyttämään näitä – samoin kuin ei rahoittaisi niitä voittoa varten. Sanat “kuluvat” ja “minä” toimivat kumpaankin kieleen “kiitos” “rypistymisen” lisäksi – niille, jotka eivät uskalla edes käyttää paria graalia ennen kuin myyvät niitä eBayssa. Ironinen osa on, että nämä todella myyvät lähes 400 puntaa!

Kuva Niken avulla
Air Jordan 1 High “Royal”

Kaikki nämä 80 -luvun alustavat julkaisut eivät saa näkyä Chicago Bullsin allekirjoitusväreissä. Nike haarautui pian ja paljasti, mikä päätyi Michael Jordanin rakastettu väri. Tuolloin se esiintyi samoinYksi Niken paljon kuuluisista markkinointikampanjoista. Olemme kaikki nähneet julisteen-MJ seisoi auringonpaistetulla asfaltilla lentoterminaalin kiitotiellä, joka lahjoitti kengät ja vastaavat Jumpman-vaatteet.

Kuva Niken avulla
Dior X Air Jordan 1 High

Ylellisyys tyydyttää katuvaatteet yhdessä kaikkien aikojen premium -Air Jordan 1: n vapauttamisessa. Tämä epätavallinen ja vakavasti kallista lenkkaria paljastettiin Diorin miesten Pre-Fall 2020 -näyttelyn aikana Miamissa. Verkko reagoi nopeasti, koska 1800 punnan kustannukset tunnistavat, mikä myös tekee siitä yhden kalleimmista Air Jordan 1 korkeimmista. Lääke voi vahvistaa kustannukset, koska ne ovat käsintehtyjä Italiassa hienoilla vasikan-nentissä. Muu ääriviiva sisältää perinteisen Gucci -tulostuksen Swooshille sanojen ”ilma dior” lisäksi, jotka on syövytetty normaalin siipien logon sijaintiin. Ei kustannusalueesi? Tarkista, että täydellinen valintamme harmaata kunto -ohjaajamme löytääksesi jotain vastaavaa!

Kuva Niken avulla
Air Jordan 1 High “XQ”

Alun perin vuonna 2007 esiteltiin Kiinan yksinoikeutena, tämän kompleksin Jordanian uskottiin rajoittuvan vain 240 pariin. Se on epätavallinen ylimääräinen kohokuvioidut tähdet sekä kuviointi, joka tekee XQ: sta niin ikimuistoisen. Vuonna 2013 tapahtui paljon laajempi uudelleenjulkaisu, mutta jopa pienenemisen parit myydään edelleen yli 1 500 puntaa.

Kuva Yankeekicksin avulla
Travis Scott X Fragment Style X Nike Air Jordan 1 High “Sotilaallinen sininen”

Jos Travis Scottin ensimmäinen Air Jordan 1 High ei ollut melko riittävä, hänen toinen ponnistelu on ehdottomasti tyydyttämässä sinua, etenkin ajatellessaan, että hän värväsi kenenkään muun kuin Fujiwara Hiroshin ja fragmentisuunnittelun. Pari esittelee Travisin allekirjoitusta Nike Swoosh -logon yhdessä Cactus Jackin ja Fragment Brandingin korkokengillä ainutlaatuisen ilmeen kanssa. Jos pyrit saamaan nämä kiinni, ne on asetettu kuluttamaan sinulle melko senttiä jälleenmyyjämarkkinoilta!

Kuva Kithin avulla
Air Jordan 1 High “Top 3”

Puhutaan sopimatonta, Nike yhdisti todella rakastetut koloriamme yhdeksi kiehtovaksi muotoiluun. Tämä yhdistelmä vintage -korkeaa ”mustia varvas”, “kasvatettu” ja “kuninkaallinen” teki siitä välittömän faneiden suosikki. Ulkonäkö on jopa paljon omituisempi, koska Nike ei tarkoituksella epäsuhtanut kummankin kengän paneeleja, jotka tekevät niistä paljon enemmän räätälöityjä kuin yleisen vapautumisen.

Kuva Niken avulla
Vain Don X Air Jordan 1 High

Don C, Kanye Westin entinen johtaja ja Shop Store RSVP: n omistaja, paljasti tämän käärmeennahkaisen Jumpmanin mustan historian kuukauden tapahtumana vuonna 2013. Älä tunnu köyhästä, jos unohdat sen, vain 37 paria tehtiin rakennuksessa Joten palkkio on järkevää, että nämä huutokaupattiin suurimmalle tarjoajalle. Kaikki tuotot menivät valtaville sisaruksille valtavia sisaria Amerikan hyväntekeväisyyteen.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Air Jordan 1 High OG “Mocha”

AJ1 -korkea OG “Mocha”, joka esiteltiin vuoden 2020 loppupäässä, on todennäköisesti yksi viime vuosien näkyvimmistä Jordaneista. Lainaen syväruskean sävyjä hulluksi hypeistä Travis Scott -yhteistyöstä, pari teki värisuunnitelmasta paljon paljon enemmän Air Jordan -faneille ja on edelleen erittäin suotuisaa tähän päivään asti. Varastonumerot olivat melko korkeat osoittaen, että paljon lenkkarit saivat lisätä tämän poikkeuksellisen parin kiertoonsa! Jos et, löydä jotain vastaavaa tarkistamalla täyden valikoimamme ruskeat kouluttajamme.

Kuva karjan avulla CA
Air Jordan 1 High “Shattered Backboard”

Jos se ei ole OG tai näkyvä yhteistyö, se todennäköisesti sai esittelyn tässä oppaassa, mutta siellä on poikkeus; Air Jordan 1 korkea särkynyt takaosa. Yksi harvoista väreistä, jotka päätyivät massiivisesti vain suusanallisesti. Se ei ollut näkyvissä OG -olosuhteissa tai julkkis taustalla. Sen sijaan kaikki näyttivät vain pitävän siitä meritähti -oranssista väristä, joissa oli väriä estäviä hittejä mustasta että kermasta.

Kuva Soleboxin avulla
Air Jordan 1 High “Gold Top 3”

Patentihankaan hohtava viehätys ei välttämättä ole kaikille, mutta tämä mestarillinen luovutus sai paljon arvostusta. Vaikka kullan kiiltävät hittit näyttävät olevan yhtä räikeitä, ulkonäkö on miellyttävästi vähentynyt kontrastin mustan nahkapaneelien ansiosta. Tämä julkaisu osui hyllyille vuonna 2017 paljon uudemmalla, mutta ei täysin samanlainen pari, joka vapautetaan uudelleen nimellä “Gold Toe” vuonna 2018.

Kuva eBayn avulla
Air Jordan 1 High -hihna “A -heimo nimeltään Quest”

Midnight Marauders, Quest -nimisen heimon kolmas albumi toimittaa motivaation tähän kosmisen värilliseen julkaisuun. Nahhan perinteinen käyttö ei vain muutettu pehmeän materiaalin hyväksi, mutta paksu hihna saa osuman pitämään täsmälleen samat punaiset ja ympäristöystävälliset yksityiskohdat. Vain 25 paria julkaistiin vuonna 2009 tekemällä niistä korvaamattomia aMongst -keräilijät.

Kuva lopun avulla. Vaatetus
Travis Scott X Air Jordan 1 High

Stockx: n mukaan tälle yhteistyölle on tapahtunut ennätyksellinen myynti, jonka jälleenmyyntisovelluksen kanssa on ostettu paljon yli 26 miljoonaa dollaria, kun otetaan huomioon, että heidän julkaisunsa vuonna 2019. Oletko todella yllättynyt?! Yksi nykypäivän suurimmista taiteilijoista, Travis Scott valitsi kääntää Swooshin ja valitsi äänen, maanläheisen värin. Lähes samanlainen matala-top noudatti tätä julkaisua sekä yhtä suosittua.

Kuva käsitteiden avulla
Air Jordan 1 High OG “University Blue”

AJ1: n korkean OG “yliopiston sininen” injektoi Pohjois-Carolinan yliopistoa, joka kunnioittaa Pohjois-Carolinan yliopistoa, joka kunnioittaa Pohjois-Carolinan yliopistoa, nykyaikaisen käänteen tyyliin ja käyttää puhdasta väri-estämistä, mikä tekee niistä lenkkarien kiertoa -omistaa! Premium -rakeinen nahka sekä mokkanahka -toiminta yläpuolella, jotta parille annetaan vakava huippuluokan tunne, kun taas perinteinen Jordan -tuotemerkki on saatavana swooshien tyypissä, siipien logoissa ja Nike Air -kuvioissa.

Kuva Niken avulla
Valkoinen X Air Jordan 1 High “Ten”

Kun luonnonvalkoinen luoja Virgil Abloh alkoi vuotaa tietoja Nike-kumppanuudesta vuonna 2017, joka ymmärsi, että se päätyi kaikkien aikojen kysynnän kaikkein kokoelmista?! Suunnittelija ei vain käsitellyt keksimään muutamia tunnetuimmista siluetteista, jotka kuitenkin tekivät menetelmässä, jota kaikki saattavat ihailla. Tietysti kaikki “Ten” -parit olivat myymälöitä, mutta se oli Air Jordan 1 korkea perinteisessä valkoisessa ja yliopistojen punaisessa värisuunnitelmassa, joka kokosi eniten hypeä. Nämä myyvät nyt yli 2 500 puntaa!

Kuva Niken avulla
Air Jordan 1 High “Chicago”

Aikana, jolloin Converse oli koripallo-lenkkari, 80-luvun puolivälissä ei ollut paljon etäisyyttä. Itse asiassa NBA motivoi paljon enemmän pehmeää ja väsyttävää lenkkaria. 51%: n politiikassa määrättiin, että paljon yli puolet minkä tahansa tyyppisistä kengistä on toimittava valkoisia päättäjiä. Nike käsiteltiin pitämään ohjeet (ainakin tämän julkaisun vuoksi) paljastamalla tämän värien estävän mestariteoksen. Monille se on äärimmäinen Jordan 1 Graali!

Kuva asfalttikulta
Air Jordan 1 High OG “Hyper Royal”

Juuri ajan kuluessa vuoden 2021 kesäaikana Nike paljasti Air Jordan 1 High OG “Hyper Royal”. Pastellisävyistä koostuvassa upeassa väriaineessa, pari tarjoaa päivitetyn Kahvan Air Jordan 1: n ja noudattaa paljon muotikeskeistä otetta kuin aiemmat luovutukset. Pehmeät siniset mokkanahkapaneelit täydentävät sekä harmaat että valkoiset yksityiskohdat, jotka lähettävät välittömästi vintage -ääniä, mikä tekee tästä parista näkyvän kaikenlaisten Jordanin keräilijöiden kanssa!

Kuva sooleflyn avulla
Solefly X Air Jordan 1 High

Miami -pohjaisen lenkkarikaupan, pohja perhojen käsiin luotiin useita jordaneja. Näyttää siltä, ​​että jokainen oli paljon rajoitetumpi kuin viimeinen. Vaikka se ei ole yksinkertainen suosikki, paljon ajattelee parasta olla patentti katettu ympäristöystävällinen ja musta luovutus, joka julkaistiin vuonna 2018 osana laajempaa “Art Basel” -pakettia.

Kuva BSTN: n avulla
Valkoinen X Air Jordan 1 High “valkoinen”

Ei pikemminkin niin hyped kuin edeltäjänsä, mutta tämä Virgil Ablohin yleinen luovutus on edelleen erillään epätavanomaisesta muotoilustaan. Puhdas valkoinen väri näyttää kiinnostavan entistä enemmän keskittymistä dekonstruoituihin paneeleihin. UNC: n inspiroima väri noudattaa pian, mutta uskomme, että tämä oli parasta vuoden 2020 off-White X Nike -kokoonpanosta.

Kuva Niken avulla
Air Jordan 1 High “Bred”

Ei kauan sen jälkeen, kun Nike päätti hylätä NBA: n 51%: n politiikan, joka valittiin sen sijaan, että Jordan 1 “kielletty” – kengän on täysin tilaa minkä tahansa tyyppisen valkoisen nahan. Väitetysti Nike sai NBE: n sakot 5000 dollaria joka kerta, kun Michael Jordan käytti niitä tuomioistuimessa. Niken mainosryhmä oli läpimurto loistavalla mainoskampanjalla, ei arka kiistasta. Juliste lukee: ”15. syyskuuta Nike tuotti vallankumouksellisen uuden koripallokengän. 18. lokakuuta NBA heitti heidät pelistä. Onneksi NBA ei voi estää sinua käyttämästä niitä. ”

Täältä löytyy kaikki nykyiset ja tulevat Jordan 1 -tyylit. Katso ja pysy liimattuna ainoalle myyjälle paljon välttämättömille lenkkarioppaille.

Varmista, että muutamme muuta oppaamme rakastettujen siluettiesi parhaimpiin väreihin:

Hienoin Air Jordan 4 Colourways
Hienoimmat Nike -ilmavoimat 1 värejä
Hienoin Adidas Ultra parantaa värejä
Hienoin Nike Air Max 95 Colourways
Hienoin Nike SB Dunk Colourways

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post