Näin voit kopioida Dior X Air Jordan 1 High 1 puntaa!

Ilman epäilyksen varjoa Dior X Air Jordan 1 High on kuumin lenkkari vuosina 2020 ja sen jälkeen. Sneaker-kulttuurin ja korkean muodin välinen kuilu, teollisuuden ravistava yhteistyö laski erittäin rajoitetun määrän aikaisemmin kesällä ja oli arpajainen onnekas. Jos et onnistunut kopioimaan, olet onnea, koska Stockx antaa sinulle mahdollisuuden kopioida Dior AJ1 vain 1 puntaa!

Dior Air Jordan 1 High on maalattu Pariisin muotitalon allekirjoitukseen “Dior Grey”. Premium-vasikan nahasta valmistettu, monimutkaisesti yksityiskohtainen Nike Swoosh liukuu tyylikkäästi sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli viitaten omaan B-23-korkeuteen. “Air Dior” -logo laskeutuu kielelle, kun taas ylimääräinen brändi ilmestyy aivan ilmapohjan alapuolelle, joka on suljettu jäisessä kumipohjassa kuin korvaamatonta taidetta museossa.

Int’l -lähetys

Tee tarjous nyt

Jos haluat saada kädet näihin 1 puntaan, pääset Restockx -arpajaiseen täällä ja tarjoa vain 1 puntaa – se on vähemmän kuin paketti rapistuksia! Jos et halua menettää arvokasta puntasi, on syytä huomata, että et veloita ennen kuin voitat kengän, joten tähän ei todellakaan ole haittapuoli!

Dior X Air Jordan 1 korkea arpajainen päättyy pian, joten lopeta tekemäsi ja varmista, että saat merkinnät juuri nyt! Kerro meille, jos aiot kokeilla onneasi, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa kymmenen parasta Dior Jordan -vaihtoehtoa jopa 90 puntaa!

Kuva Stockxin kautta
Int’l -lähetys

Tee tarjous nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post