Valkoinen X Nike Zoom Fly ‘Black’ ja ‘Fuksia’ saa vahvistetut julkaisupäivät

Off-White X Nike-Kymmenen kokoelma oli kiistatta paras lenkkarien yhteistyö pudota viime vuonna, ja ja viime vuonna ja Ei näytä siltä, ​​että hype kuolee milloin tahansa pian. Kun tonneja off-valkoisia X Nike-lenkkarit putoavat nyt vuoden 2018 loppuun saakka, näyttää siltä, ​​että Power-duo lisää kaksi paljon enemmän kokoonpanoonsa uuden valkoisen off-valkoisen Nike Zoom Fly Colourwaysin duo-duolla.

Ensimmäisessä väriaineessa, joka on osuvasti nimeltään ‘Black’, on varkain syksyn valmis sävy, jossa on läpikuultava TPU-ylä- ja ommeltu swoosh. Toinen väriaine on toisaalta yksi vilkkaimmista off-valkoisista lenkkarista, joka on koskaan vapauttanut. Nimeltään ‘Fuksia’ Tämä silminnäkijällä oleva sävy käyttää myös läpikuultavaa TPU: ta. Molemmissa lenkkarissa on ”vaahto” -teksti välipohjan varrella, samoin kuin Virgil Ablohin allekirjoituksen dekonstruktio.

Jos aiot kopioida upouusi off-white X Nike Zoom Fly ‘Black’ ja ‘Fuksia’, ne on tarkoitus julkaista 28. marraskuuta tietyissä osakkeissa. Pidä se lukittuna ainoaan toimittajaan virallisten tietojen saamiseksi ja kerro meille, jos kopioi alla olevassa kommenttiosassa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa katso jalkakäytävää tulevaa off-white x nike -ilmavoimaa 1 ‘musta’ ja ‘volt’!

Jos aiot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post