Syksyisen äänen toiminta Nike Dunk Low “siideri/tumma suklaa”

, kun käytämme vuotta, dunk-kausi ei osoita mitään viitteitä hidastumisesta, kun Swoosh-tuotemerkki on juuri upotettu upouusi Colourway-niminen ”Siideri/tumma suklaa”. Vaikka olemme juuri kokeneet kesään, on vaikea hylätä, että tämä pari esittelee erehtymättömiä syksyisiä ääniä, mutta joko menetelmää, jota rakastamme heidän etsimänsä menetelmän.

Lenkkarit on katettu väriväylällä, joka esittelee rikkaiden ruskean, liuskekiviharmaa, tumman suklaanruskeaa ja villiä violetti-puschia, jotka kaikki tulevat yhdessä mutkattoman värien estämisen kanssa. Jos yrität löytää retro-aiheisen parin lisätäksesi kokoelmaan, rukouksiin on vastattu, koska nämä merkitsevät kaikki ruudut!

Kuva jalkapatrolnike dunk matalalla “siideri/tumma suklaa”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Niken Signature Swoosh -logo on valmistettu monista materiaaleista, mukaan lukien premium -nahka ja ylellinen mokkanahka, sekä perinteisen tuotemerkin sekä sivuttaisilta että mediaalisilta puolilta, kun taas Nike -kirjasen logot ovat siististi sekä kielillä että korkoissa. Litteät nauhat sekä rei’itetty varpakotelo ilmanvaihtopinta -alalta ylöspäin.

Jalkojen alla liuskekiviharmaa välipohja on kiillotettu ruskealla ulkopohjalla, kun taas Nike Air -tyyny on sisältänyt, mikä yhdessä nilkkojen ympärillä olevat paljon pehmusteita tekee näistä parista, jotka ovat paljon enemmän kuin sopivia pitkään kulumisaikoihin. Jos sinun on vielä hypätä Nike Dunk Hype -junaan, tämä saattaa olla paras tilaisuus!

Kuva jalkapatrolnike dunk matalalla “siideri/tumma suklaa”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Meillä ei vielä ole vielä vahvistettu julkaisupäivä Nike Dunkin alhaiselle ”siideri/tumma suklaalle”, vaikka odotamme niiden vähenevän kohti vuoden jälkimmäistä loppua. Varmista, että se on lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikkien nykyisten ja kun olet täällä, muista tarkistaa Virgil Ablohin viimeisimmät dunk -ponnistelut!

Kuva jalkapatrolnike dunk matalalla “siideri/tumma suklaa”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post