Miksi jokaisen Sneakerheadin on ladattava adidas vahvistettu sovellus

adidas vahvistettu on virallisesti palannut, kulta! Valtioissa käydyn oikeudenkäynnin jälkeen kolmen raidan tuotemerkki on viimein levittänyt sovelluksen täältä, samoin kuin mitä me unelmoit ja niin paljon enemmän. Jeezy QNTM “Quantum” -elokuvan suuren palautuksen kanssa, miksi jokaisen Sneakerheadin on lopetettava tekemänsä ja ladattava sovellus ihanteellisen nyt!

Alun perin vuonna 2015 julkaistun todennettu sovellus oli Go-to-sijainti monille lenkkareille. Tämä oli saumaton kokemus, joka auttoi suurta osaa teistä ihmisistä poliisia. Pitäen tätä sanottuna, monet teistä uskoivat samoin, että se oli keskittynyt yhtä suurimpiin pääkaupunkeihin ja jättivät muutamat teistä laiminlyötynä, samoin kuin Adidas otti sovelluksen offline -tilassa ja meni takaisin piirustuslevylle .

Kuva adidasin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Siellä uudistettu vahvistettu sovellus tulee peliin. Kun soitamme sitä sovellukseksi, käytämme tätä termiä erittäin kevyesti, koska tämä on paljon enemmän kuin vain minkäänlaista vanhaa älypuhelinsovellusta. Mukana kuratoidut kokoelmat sekä erityiset haastattelut sekä tarina, joita ehdotetaan vain sinulle, se on suurin sijainti Saksan jalkineiden faneille.

Saat myös pääsyn muutamiin maailmaan paljon rajoitettuja ja premium -julkaisuja, mukaan lukien kuitenkin rajoittuneet palatsista, Pharrell Williamsista, Pradasta, sekä tietysti Yeezyistä. Muutamia näistä tarjotaan vain todennetulla, samoin kuin et voi poliisin poliisitoimistoa muualla, joten jos se ei ole valtava syy ladata se ihanteelliselle nyt, emme ymmärrä mikä on!

“Olemme innoissamme julkaisemaan uuden vahvistetun sovelluksen sekä jakaa hienoimpia tuotteitamme sekä tarinoita, joilla on uskollisuus, jota emme ole ennen pystyneet.” kuvaa Adidasin digitaalistrategian vanhempi johtaja Tareq Nazlawy. “Jokaisen kehityksen ja jokaisen kumppanuuden takana on koko pitkittynyt kotitalous; omistautuneen sovelluksen avulla voimme tuottaa kokemuksia, jotka juhlivat tätä rikkautta uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla.”

Adidas -vahvistettu sovellus tarjotaan nyt ladattavaksi! Paras tapa aloittaa kausi, lopettaa tekemäsi ja saada se ihanteelliseksi nyt! Kun olet täällä, saatat myös tuoda väriä takaisin kiertoon näiden 15 vilkkaan Adidas -lenkkarin kanssa!

Kuva adidasin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post