Paras ilme vielä Yeezy 700 ‘Teal Blue’

-kuvasta Kickwhoshowin avulla
Siitä lähtien, kun olemme ensin kiinnittäneet silmämme Yeezy 700 ‘Teal Blue’ -tapahtumaan viime kuussa, olimme koukussa. Remix eräistä Kanye Westin parhaista lenkkarista, mukaan lukien ‘Tephra’, ‘aaltojuoksija’ ja tietysti ‘hitaus’, tämä on paksu kouluttaja, jota kenenkään lenkkarinpäähän ei pitäisi välittää, samoin kuin nämä aivan uudet, uudet Äärimmäiset yksityiskohtaiset valokuvat @kickwhoshow tekevät tämän hyvin selväksi!

Usko tai älä, “sinivihreä sininen” on yksi vielä paljon värikkäistä Yeezy -kouluttajista. Virheilmaisesti sulavien sävyjen siniset värit vaaleanharmaalla aksentteilla, kenkä toimii erittäin hengittävällä mesh -pohjalla, jossa on mokkanahka sekä nahkapaneelit, jotka sisältävät ylimääräisen premium -estetiikan.

Kuva pockwhowin avulla

Kuva pockwhowin avulla
Pehmo vaahtokieli ja kaulus ympäröivät nilkkaa vertaansa vailla olevalle tyynylle, samoin kuin liikkuessasi alaspäin, löydät suuren vaahtopohjan, jossa on täyspitkä parannusyksikköä mukavuutta varten, joka on poissa tästä maailmasta. Tämä on vuorattu liukenee ikenen kumia lisää kestävyyttä varten, samoin kuin sen kaiken pyöristämiseksi, lihavoidut oranssit nauhat sitovat kengän yhteen, viimeistelemällä leuan pudottavan mallin.

Jos suunnittelet poliisia Yeezy 700 ‘Teal Blue’ kuten meistä, sen odotetaan vapauttavan joskus syksyllä 2019. Pidä se lukittuna ainoan myyjän päälle lisää uutisia, kun se kehittyy, ja muista Ymmärrämme, mitä ajatuksesi ovat tästä parista!

Kuva pockwhowin avulla

Kuva pockwhowin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post