Konseptit X New Balance 327 “Cape” on inspiroinut kuuluisasta cocktailista

uudella tasapainolla 327 nopeasti saapuva yksi vuoden 2020 hypetuimmista siluetteista, oli vain ajan kysymys, ennen kuin näimme hämmästyttävää Yhteistyö alkaa pinnalle. Concepts X New Balance 327 “Cape Cod” on juuri paljastettu, ja pari on inspiroinut rakastettua cocktailia, joka tunnetaan nimellä karpalo sumu.

Uudet tasapaino ja konseptit ovat tehneet yhteistyötä paljon ennen, molemmat etiketit ovat kotoisin Bostonista. Cape Cod itsessään on Yhdysvalloissa oleva alue, joka on kuuluisa karpaloiden kasvattamisesta, ja myös edellä mainitun karpalovodkajuoman koti!

Kuva konseptien kautta

Kuva konseptien kautta
Retro-näköinen siluetti on katettu syvällä punaisella väriväylällä, joka muistuttaa nopeasti mehukkaita marjoja, kun taas New Balancein ylimitoitettu N-logo on ylpeä paikoista molempien kenkien sivupuolella. Vihjeet vauvan sinisestä ja valkoisesta korostavat ulkoasua edelleen, mikä todella tekee nämä pop ja näyttää erikoispainosparilta!

Eva-vaahtopohjat ovat jalkojen alla varmistaakseen, että nämä ovat mukavia päivittäisiä askeleita, kun taas kaksikerroksiset kielet lisäävät rajoitetun erän kosketusta suunnitteluun. Täällä ainoassa toimittajalta olemme huomattavia NB 327 -faneja, joten olemme iloisia nähdessämme vaikuttavan yhteistyöpyrkimyksen käynnistävän!

Kuva konseptien kautta

Kuva konseptien kautta
Jos pidät konsepteista X New Balance 327 “Cape Cod” niin paljon kuin olemme, sinun on vielä istuttava tiukasti vielä vähän kauemmin. Pari on tarkoitus julkaista yksinomaan konsepteissa 7. elokuuta, ja globaali julkaisu seuraa 13. elokuuta. Muista pitää se lukittuna täältä kaikkien uusimpien ainoan toimittajien päälle, ja kun olet täällä, tarkista Atmos X Adidas Zx8000 “Crazy Animal”!

Kuva konseptien kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post