Korkein x North Face hyväksyy valkaistu farkku etsii FW21: tä

, vaikka olemme jo nähneet korkeimman x North Face -linkin, vaikka kaksi kuukautta sitten, kaksi joukkoa ovat nyt tulossa toiseen yhteistyöhön tämän FW kausi. Tämä viimeisin kapseli omaksuu valkaistuja ja värjäyksiä, jotka ovat asetettu tuttuun pohjoisosan siluetteja koskevalle alueelle

Itse kokoelmassa on kuuluisa Nupste Puffer -takki, Nuptse-joukko, 700-täytetty huivi, vuoristotakki sekä vuoristohousut sekä reppu sekä Crossbody-laukku. Jokaisessa kappaleessa on yksi kahdesta valkaistusta farkkutulosta.

Kuva korkeimman kautta
Aivan ensimmäinen denim -tulostus urheilee valikoimaa valkoisia, sinisiä, merivoimia ja violetteja sävyjä, kun taas vastakkainen vastine käyttää maanläheisiä mustia, ruskeita ja beige -sävyjä. Tuloksena on tulosteiden duo, joka on täydellinen tyylisi näyttämiseen viileämpiä talvikuukausia.

Kuva korkeimman kautta
Kokoelman kohokohtia ovat ajattoman Nuptse -takki. Tässä kappaleessa on vankka vedenkestävä nylonrakennus 700 alas täytteen rinnalla pitääksesi sinut suojassa sekä sadeelta että kylmästä. Lisäksi hengittävä nylon -makuupussi kiertää kokoelman ja on varustettu Heatseeker ™ Eco -eristyksellä mukavuuden vuoksi.

Viimeisimmässä Supreme X: n North Face -yhteistyössä tapahtuu maailmanlaajuinen julkaisu torstaina 16. joulukuuta. Muissa uutisissa entinen DHL -työntekijä veloitettiin virallisesti 60 000 dollarin lenkkarin heisteristä.

Kuva korkeimman kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post