Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy 700 ‘Teal Blue’!

Kanye West on päättynyt kuukauden poistumisella pitkään odotetulla Yeezy 700 ‘Teal Blue’lla. Kenkä, joka pinnoi koko menetelmän takaisin kesällä, se on mennyt pienellä uudistuksella siitä, kun olemme ensin saaneet sen ilmeen, ja rehellisesti sanottuna pidämme siitä vielä paljon enemmän. Järjestetty esittelemään lauantaina 26. lokakuuta klo 7.00 Adidas UK: ssa, tässä on mitä vaadit tietää!

Sinisen eri sävyihin upotettu ‘Teal Blue’ sekoittaa asiat infusoimalla yläosa harmailla sävyillä, joten se sopii syksyn kuukausiin. Työskentelemällä erittäin hengittävällä istuvuudella, voinen sileä mokkanahkapaneelit tekevät menetelmänsä kantapäästä varpaisiin, kun taas täysjyvänahkainen nauhoitusjärjestelmä lisää vielä paljon enemmän korkeampaa ilmettä ja tunteita, mikä johtaa kengään, joka näyttää miljoonan dollarin .

Int’l -lähetys

Katso lisää

Alla alaspäin löydät tummansinisen vaahtojärjestelmän, joka on kosketettu ankan muna -aksentteilla kantapäällä. Tämä koti on paksu laatta parantaa mukavuutta ja tyynyä, jota ei ole vielä lyöty. Kaiken päättäminen on pitkäaikainen kumipohja alla, mikä tuottaa optimaalisen vetovoiman jokaisella vaiheella.

Jos haluat Yeezy 700 ‘Teal Blue’ -tapahtuman kiertoasi, varmista, että poliisi Adidas UK: ssa lauantaina 26. lokakuuta klo 7! Samoin silmäsi kuorittuna @Thesolesupplier- ja @ThesolerSecks -sivustolla, jotta saat paljon enemmän julkaisutietoja sekä mahdollisia palautustietoja, koska et todellakaan halua missata tätä pudotusta!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post