Adidas palauttaa ikoniset kolme raitaa salaperäisessä teaser -kuvassa

No, tämä oli odottamatonta. Adidas on juuri ottanut sosiaaliseen mediaan salaperäisellä teaser -kuvalla, joka korostaa heidän ikonisen valkoisen ja sinisen kolmen raitabrändinsä. Kuvateksti “Uusi alku”, laukaus esittelee rohkean oranssin taustan, jonka keskellä on kolme karkeaa mustaa raitaa.

Vaikka tästä ei vielä tiedetä mitään muuta, Dan Freebairn of Pock -julisteet ehdottivat, että käänteiset raidat voisivat tarkoittaa, että Adidas julkaisee konsortiokokoelman, jossa he ovat tehneet ikonisia värejä “negatiivisia” ja laatikot ovat oransseja ja mustia. Tämä olisi aika hullua, koska toivomamme lenkkarit ovat kääntyneet. Freebairn sanoi myös, että hän on “ei tietävässä”;, joten vain aika näyttää.

Muita ideoita ovat lapsellinen Gambino -yhteistyö, Pornhub -kumppanuus ja tietysti Pokémon -kokoelma, jota esittelimme viime kuussa. Tämä olisi järkevää, kun kuvatyyppinen muistutus muistuttaa pikachu -turkista raidallisella selkänsä, mutta samalla se ei ole oikea keltainen sävy ja Pocket Monsterin raidat ovat todella ruskeita.

Tällä hetkellä, melkein mitään muuta ei tiedetä tästä salaperäisestä Adidas -teaserista, joten muista pitää se lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Mikä luulet sen olevan? Kerro meille, ja kun olet täällä, muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post