Patta X C.P. Liiketoiminta esittelee Slip Peakin heidän viimeisimmässä yhteistyössä

. Näyttää siltä, ​​että Amsterdamissa sijaitsevan katukantakaupan Patta sekä italialaiset tekniset urheiluvaatteet Kings C.P. Liiketoiminnan on tarkoitus törmätä taas! Hollantilainen tuotemerkki siirtyi Instagramiin julkaisemaan kolmiosakuvaa, jotka esittelivät sen, mitä voimme olettaa olevan vain vähän murto -osa suuremmasta kuvasta.

Pari työskenteli aiemmin yhdessä vuonna 2019 kapselille, joka veti Amsterdamin arvaamatonta sääolosuhteita inspiraatiota varten. Tuloksena oli kokoelma teknisiä materiaaleja, jotka reagoivat hyvin sekä tuuliin että sateeseen, jolle oli ominaista tuttu C.P. samoin kuin Patta -aiheet.

Viimeisimmät kuvat näyttävät kiusavan sekä konttikastin yhdessä etuosan vetoketjullisen takin kanssa, joka valuu tuttujen utilitarististen äänien kanssa. Molemmat ovat khakia ja väriltään mustia yhteistyökahvan C.P .: n goggle -linssin allekirjoituksella. Linssissä on molemmat brändin logot sanan “Cinquanta” lisäksi, joka rinnastettuna italiasta englanniksi tarkoittaa “50”. Se ei ole sattumaa C.P. Liiketoiminta juhlii 50 -vuotisjuhliaan tänä vuonna, joten odotamme valtavia asioita tämän kokoelman kanssa!

Pattan Instagramin mukaan yhteistyölajike on asetettu näkyviin välittömästi, joten pidä silmäsi kuorittuna, koska emme voi kuvata, että tämä roikkuu! Muissa uutisissa Bape X New Balance 2002R -kokoelma saa viimeisen julkaisupäivän.

Kuvia Patta kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post