G-Dragonin rauhantekijät omaksuvat kollegiaalisen trendin näillä SS22-yliopistojen takilla

sen jälkeen, kun viime vuoden lopulla sijaitsevan yllätysloman putoamisen jälkeen G-Dragonin rauhantekijä on palannut ja on tällä kertaa valmis omaksumaan uusia suuntauksia näiden eniten kanssa Nykyiset tarjoukset. Hyppäämällä yliopisto- ja kollegiaaliseen hypeen, rauhantekijä on tuottanut kaksi allekirjoitusyhdistystakkeja hupparien, tarrojen ja päivänkakkara-muotoisten rintakorujen rinnalla. Tämä viimeisin pudotus saapuu osana toista käyttämistä brändin SS22 -kokoelmasta.

Kuva rauhantekijällä
Joukon johtaessa näemme kaksi yliopistotakit. Vaikka duo on identtinen yksityiskohtaisesti, se on ristiriidassa toistensa kanssa mustien ja syaanin sinisten pohjaäänien kanssa. Rinnassa molemmat kappaleet urheilevat suurta “P” -logoa sekä lainausta, joka lukee: ”Se ei tarkoita olevansa paikassa, jossa ei ole melua tai vaivaa. Se osoittaa olevan keskellä näitä asioita ja olla silti rauhallinen sydämessäsi “.

Jokaisen kappaleen takana näemme suuren rauhankuvion loitsun, samoin kuin brändin allekirjoitus Daisy-ikonografia. Pyöristämällä nipun, näemme keltaisia ​​ja sinisiä huppareita, tarroja ja päivänkakkara -rintakorun. Niille, jotka pyrkivät saamaan kätensä näihin viimeisimpiin rauhanhoitotarjouksiin, voit tehdä ostoksia nyt tuotemerkin verkkosivustolla. Muissa uutisissa tässä on se, mikä pudottaa Palacen kevätkokoelman viikolla 5.

Kuva rauhantekijällä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post