Tartu Nike SB Blazer Mid Edge “Laser Blue” ennen kuin se tarjoaa!

Jos et saanut mahdollisuutta kopioida Sacai X Nike Ldwaffle viime vuonna, Nike SB Blazer Mid Edge “Laser Blue” on ehdottomasti seuraava hieno asia. Osa “Hack Pack” -tapahtumasta, siinä yhdistyvät bleiserireunan elementit Bruin-reunan kanssa, mikä johtaa chitoe Abe-esque -esteettiin, joka varmasti kääntää päät.

Silmiinpistävässä “laser sinisessä” kankaan yläosassa, täydentävät mokkanahkapaneelit tekevät menetelmänsä nauhoitusjärjestelmään, kun taas “vesimeloni” -peittokuva osuu varpakoteloon. Lisäaksentteja saapuu repiälle swooshille, joka ääriviivat sivuttaiset ja mediaaliset sivupaneelit, ja alapuolella löydät ylimääräisen paksun kumi -välipohjan valkoiseksi.

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuten aiemmin mainittu Sacai Ldwaffle, joka oli oikeastaan ​​yksi vuoden rakastetuista Nike-kumppanuuksistamme, löydät täältä myös kaksi kieliä, korostaen dekonstruoidun ilmeen, jonka me kaikki ymmärrämme ja rakastat.

Saatavana nyt Sneakersnstuffilta, Nike SB Blazer Mid Edge “Laser Blue” tarjosi heti, kun se putosi Nike UK: lla, joten ota pari kiinni ennen kuin se tekee täsmälleen saman! Ymmärrämme, mitä uskot tähän kenkäyn, ja pidä se lukittuna suosituimpien lenkkarien uutisten ja julkaisujen ainoan myyjän päälle!

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post