Toinen Nike-ilmavoimien 1 “Nai-ke” on täällä tuodakseen positiivisia vibejä

, AF1 on ajatellut, että 1982 kuitenkin jopa 40 vuoden kuluttua saamme edelleen ekstaattista aina, kun uusi ilmoitetaan, samoin kuin tämä sekä tämä Voidaan ehdottomasti ilmaista tulevasta Nike Air Force 1 “Nai-Ke Blue” -tapahtumasta. Osa “The One Line” -sarjan herätyksestä, tämä väri on paljastettu vain viikkoja “purjeen” jälkeen, samoin kuin olisimme rehellisiä, pidämme tästä paljon enemmän.

Antamalla meille joitain vakavia Sashiko-ääniä, “Nai-Ke” on todella nyökkäys 80-luvulle, kun Nike on edelleen luonut kenkiä Kiinassa. Mukana on täysin sininen värivalikoima, vaikka se näyttää denimiltä, ​​se on todella erittäin joustava mokkanahka, joka on pehmeä ja sileä kosketus. Valkoinen kontrastin ompelu kulkee koko yläosan yli sartoriaalisen estetiikan saavuttamiseksi, kun taas hienovarainen swoosh ampuu myös sivusuunnassa että mediaalisilla sivupaneeleilla. Värjätty nauhoitettu tarjoa AF1: lle DIY-inspiroiman ilmeen, samoin kuin alapuolella, löydät vintage-tunnelman ulkopuolisen välipohjan.

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Beaverton -tuotemerkki veti todella kaikki tämän ilmavoimien pysähdyspaikat. “Yhden linjan” tuotemerkki on ommeltu kielen tunnisteen ulkopuolelle, kun taas “Sisäisen rauhan nostaminen urheilun kanssa” löytyy sisäpuolelta. “Nike” kiinaksi on hienosti brodeerattu takaosan ympärillä, samoin kuin tämä kaikki on pakattu erityispainoon, jossa käytettiin laatikkomekanismia.

Huhujen mukaan Nike Air Force 1 “Nai-Ke Blue” on Aasian yksinoikeus, mutta jos kuulemme muuten, olemme erittäin ensimmäinen, kun ilmoitat sinulle. Ymmärrämme, mitä uskot tästä tulevasta väriaineesta, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös päästä lähelle off-white X Nike Air Force 1 Mid “Musta”!

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post