Salaperäinen Yeezy Boost 350 V2 “Onyx” tulee varjoista

. Se tulee olemaan iso vuosi Black Yeezysille. Saatuaan ensimmäisen katsomme “häikäisevää sinistä”, koskaan ennen nähty Yeezy Boost 350 V2 “Onyx” on juuri tullut ulos varjoista. Yksi varkaimmista lenkkarista, jota Kanye West on koskaan työskennellyt, tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi!

Tämä aivan musta viehätys, joka muistuttaa silmiinpistävää “mustaa”, “Cinder” ja “Mono Cinder”, tämä täysin musta viehätys poistuu kaikenlaisesta väristä ja upottaa itsensä täysin pimeyteen. Allekirjoitus 350 V2 -verkon raidanpinta -alan yläpuolella on sivuttaispaneelien yli, kun taas ikoninen ristikkäinen ompelu kulkee kengän koko keskikohdan poikki.

Paksut köysihauhat sitovat kaiken toisiinsa ja kantapään ympärillä oleva legendaarinen vetovälilehti tarjoaa käyttäjille lisätyn mukavuuden. Kaiken pyöriäksesi hiukan läpinäkyvä välipohja istuu alla, jotta voit tarkistaa Adidas Boost -yksikön sisällä, joka viimeistelee todella “kolminkertaisen mustan” mallin.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “musta” ei tällä hetkellä tiedetä paljon muuta, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Kerro meille, jos tartuvat nämä varkaat hiipivät myöhemmin tänä vuonna, ja kun olet täällä, tässä on viimeisin Ison -Britannian palautustiedot Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”!

Kuva YeezyInfluence
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post