Katso virallisesti uusi tasapaino 990v2 “Black Blue”

Uusi Balance 99x -sarja on kiistatta merkinnän jalkineiden valinta nykyään-uuden tasapainon 990v3: n kanssa tällä hetkellä sen yhteistyöhön merkkituotteet. Sen edelläkävijällä, 990V2: lla, on kuitenkin vielä pitkä tie kuljettavanaan keskipisteen asemaan. Siten Boston-pohjainen jalkineet tarjoilevat siluettia kaksisävyisellä makeoverilla, joka antaa kiertollesi tyylin lisäyksen.

Yksi asia, joka pysyy koko uuden Balance 990 -kokoelman ajan, on premium -paneelit, jotka koostuvat pääasiassa verkosta ja mokkasta. Uusi tasapaino 990V2 “Musta sininen” lisää kuitenkin pienen kierteen pohjaan.

Kuva lenkkaripolitiikan avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Syvämusta väri peittää tämän parin neljänneksen alueet, kun taas vastakkainen sininen sävy peittää mokkanahkakomponentit ja nykyään kierto-nylon-aliarvioinnit, jotka olivat alun perin hengittäviä mesh-työkaluja. Tuotemerkkitiedot valkoisella kielellä, sivuilla ja korkokengillä Lisää lisäksi väripop -yhtyeeseen, unohtaa harmaan ulkonäköä myös välipohjan yksikössä!

Jos yrität kopioida ensimmäisen parin uusien tasapainon kouluttajasi, uusi Balance 990V2 “Black Blue” on meiltä suosituin suositus. Varmista, että pidät sen lukittuna ihanteelliseksi täällä ainoan myyjän kohdalla pysyäksesi kaikissa nykyisissä uusissa saldo -pudotuksissa. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Stray Rots X New Balance 991 -yhteistyö saapuu kahteen väriaineen!

Kuva lenkkaripolitiikan avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva lenkkaripolitiikan avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post