Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” on ihanteellinen rypäleen lenkkari

Nike Air Max 97 on palannut sekä paljon paremmin kuin koskaan. Rauhallisen vuoden 2019 jälkeen tämä lenkkari tulee lyömään hyllyjä vaikeasti vuonna 2020. Yksi standout -parista, joita olemme nähneet, on siis olla Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets”. Am97 -päät tulevat kyyhkyttäen unikon väriyhdistelmän ja tarttuvan totta perinteiseen siluettiin saadakseen parin.

Alkaen teknisistä yksityiskohdista ensimmäisistä ja tärkeimmistä, Nike on valinnut rikkauden premium -materiaaleja. Tulossa joustava nahka peittokuvien yli, tätä täydentää hengittävän istuvuuden hyödyntäminen, joka tarjoaa käyttäjälle koko päivän mukavuuden. Jalko on perinteinen täyspitkä ilmajärjestelmä, jonka Air Max 97 teki kuuluisan. Muiden siluettien kanssa, jotka nyt hyödyntävät tätä nerokasta ilmayksikköä, kukaan ei näytä yhtä suurelta kuin sileä AM97.

Kun kengän pohja tulee puhtaaseen valkoiseen, tämä tarjoaa lenkkarille kesäkuvan. Kesäaikaista ääniä edistää vain perinteisen Charlotte Hornets Colourway -yrityksen ja Teal: n. Tultuaan peittokuviin, kieleen ja tuotemerkkiin, nämä värisuhteet tekevät tästä lenkkarista erottumaan muusta. Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” on pyöristetty oranssilla korkokengillä ja ilmayksiköllä, joka on tarkoitus vähentyä pian valitse jälleenmyyjissä. Pidä se lukittuna ainoalle tarjoajalle kaikista parhaimmista uutisista sekä lenkkariyhteisön julkaisuista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post