Astua kestävään maailmaan Nike Crater Effect “huippukokous valkoinen”

, kun otetaan huomioon, että Swoosh-tiimi aloitti matkansa kierrättämään romuja kenkiä paljon kestävämpää elintamenetelmää, olemme siunattu muutamia Kevimmät kunto-ohjaajat, joita jalat ovat koskaan kokeneet, alue hippi on yksi tutuimmista parista. Tämän lisäksi urheiluvaatja on juuri tuonut uuden Nike Crater Effectin “huippukokouksen valkoisen”, joten miksi ei ottanut ensimmäistä askeltasi kestävään maailmaan näiden kanssa samoin kuin tarkistanut, kuten meillä Olet vaatimus ymmärtää niistä!

Kraatterivaikutus on verkko-muotoinen siluetti, joka on luotu vähintään 25% kierrätetyistä materiaaleista, kuten hyödynnetyt muovipullot, vaahdot ja paljon muuta, mikä tekee niistä kevyt höyhen samalla, kun heillä on vähemmän vaikutusta ilmakehään ja silti näyttää tyylikkäästi samanaikaisesti.

Kuva ainoana toimittajan avulla
Int’l Shipping

Osta nyt

Kuva ainoana toimittajan avulla
Int’l Shipping

Osta nyt

Ylempi kastetaan “huippukokoukseen valkoiseksi”, joka liittyy “fotonipölyyn” sekä “harmaa sumu” aksentteja kirjonta, joka käsittää Swoosh-logot sivusuunnassa sekä mediaaliset sivupaneelit, mikä varmistaa, että brändäys on edelleen esittää. Vilkas oranssien vuoret koristelevat muita ominaisuuksia kontrastia varten, kuten keskisuuret ompeleet, takana vetävät välilehdet sekä muut ylimääräiset swoosh-painikkeet. Yleisurheilu-inspiroitunut siluetti on yhteensä kraatterin vaahto-välipohja, joka on suunniteltu 12% kierrätetyistä komponenteista, mikä tarjoaa uskomattoman pehmustetun ratsastuksen, lisääntyneen vetovoiman sekä erityisen ulkonäön, joka merkitsee niitä kaikkialla.

Alhainen leikattu profiili Nike Crater Effect “Summit White” tekee niistä uskomattoman yksinkertaista tyyliä, joten poliisi heitä tänään, kun voit nyt tarjota Nike! Pidä se lukittuna ihanteelliseksi juuri täällä Sole-toimittajalle kaikille nykyisille Nike-julkaisuille sekä niihin liittyvistä uutisista, Nike Air Force 1 Crater Flyknit “Wolf Grey” hyödyntää ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Kuva ainoana toimittajan avulla
Int’l Shipping

Osta nyt

Kuva ainoana toimittajan avulla
Int’l Shipping

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post