Viralliset kuvat pokaalihuoneesta x Air Jordan 1 “Chicago” ovat saapuneet

kuukausien ja kuukausien vuotojen ja kiusantekojen jälkeen, viralliset kuvat pokaalin huoneesta x Air Jordan 1 “Chicago” ovat vihdoin saapuneet ja ne ovat mahtavia sano vähiten. Yhteistyössä Michael Jordanin lapsen Marcusin kanssa, tarkemmin sanottuna hänen lenkkarinsa ja vaatteiden boutique, joka tunnusti jo vuonna 2016, nämä ovat inspiroineet ilmeisestä “jäädyttämisestä”, joka asetettiin hänen ilmaansa vuoden 1985 NBA All-Star -pelien aikana.

Samassa värimaailmassa kuin legendaarinen “Chicago”, Trophy Room Air Jordan 1 toimii puhtaalla valkoisella nahkapohjalla, kun taas haalistuneet punaiset paneelit kulkevat kengän ympäri vintage -tunnelmaa varten. Musta swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, ja tämä kaikki sijaitsee valkoisen ilman välipohjan päällä, mikä johtaa vakavasti retro-estetiikkaan.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Tämä on sitten vuorattu puoliläpinäkyvällä jäisellä kumipohjalla, joka tunkeutuu takaisin Nike-yhteistyön inspiraatioon. Kaiken pyöristämiseksi MJ: n allekirjoitus on kirjoitettu kantapään ympärille, viimeistelemällä erikoispainos AJ1.

Profy-huone X Nike Air Jordan 1 “Chicago” on huhut, että huhutaan 10. helmikuuta 1021 NBA All-Star -pelin kanssa, rajoitetaan vain 12 000 pariin. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle parhaat mahdollisuudet kopioida, ja siihen liittyvissä uutisissa Air Jordan 1 HI ’85 “neutraali harmaa” huhutaan myös uskomattoman rajoitetuksi!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post