Yeezy 450 “rikki” valmistautuu keväälle

, joka noudattaa “hartsin” julkaisua, näyttää siltä, ​​että sinun on tarkoitus tarkistaa vielä yhden fanin-Favourite Colourway, kun tarkastelemme ensimmäistä katsomme Yeezy 450: een “Rikki”! Näyttäen kevään valmiissa paletissa, tässä on mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Int’l -lähetys

Katso lisää

“Rikki” on maalattu kokonaan pehmeään keltaiseen sävyyn. Ventävä kaulus 450: n nilkan varrella tarjoaa korkeimman lukituksen sopivuuden, kun taas upotetut silmukoiden tyypin Harken takaisin 350 V2: een.

Kun siirrät keskittymistäsi alla, löydät Sharktooth-inspiroiman pohjajärjestelmän, joka on niin mukava kuin se saa. Vaikka tätä ei ole tehty adidas-tekniikasta, sen EVA-vaahto on samanlainen kuin mitä löydät diasta, jotta voit rokkaa näitä koko päivän ilman ongelmia.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Adidas Yeezy 450 “rikki” odotetaan laskeutuvan joskus huhtikuussa! Ihanteellinen keväällä ja kesäkuukausina, tämä on varmasti yksi suosituimmista väreistämme. Ymmärräkaamme, että tartutaan pariin myöhemmin tänä vuonna, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, yeezy -liuku “hiilen musta” on yhtä salainen kuin se saa!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post