Nike Dunk matala “Next Nature” keskittyy kestävään kehitykseen

osana heidän matkaaan kohti nollaa hiilidioksidipäästöjä ja nollajätettä, näyttää siltä, ​​että Nike paljastaa Nike Dunkin matalan “Next Nature”. Tulevien Colourway -paikkojen Beaverton -tuotemerkin siirtämisessä Zero -aloitteeseen korostetaan suuresti kestävän kehityksen ja kokonaisuutena.

Ensin vuotanut aiemmin kesällä, “Next Nature” on valmistettu ympäristöystävällisestä rakennuksesta, jossa on vähintään 20% kierrätettyä materiaalia painon mukaan. Rapea valkoinen pohja on tikattu vaikutus, joka tarjoaa dunkille tyylikkään ilmeen, samoin kuin tämän päällekkäin vahvoilla sinisillä paneeleilla, jotka kiertävät nilkan, nauhoitusjärjestelmän ja varpaiden ympärille.

Salaperäinen musta swoosh liukuu sivusuunnassa sekä mediaalisten sivupaneelien poikki, josta löydät samoin kaksi materiaalimerkkiä. Kaiken pyöreäksi, kaunis valkoinen välipohja jalkojen alla on vuorattu kumikumipohjalla, joka tarjoaa joustavan vetovoiman jokaisen vaiheen kanssa, viimeistelee suunnittelun.

Nike Dunk Low -siirto nollaan “Next Nature” -tapahtumaan on tarkoitus julkaista joskus tämän vuoden marraskuussa. Ymmärrämme, jos lisäät parin kokoelmaan syksyn kauden aikana, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös tarkistaa kappaleemme lenkkarien kestävyyden määrittämisessä vuonna 2021!

Kuva vuotaneiden kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post