Yeezy Boost 350 V2 “Käänteinen Oreo” on teoksissa

Kanye Westin Yeezy-kokoonpano on kasvanut valtavasti viime vuosina brändin kanssa kolmen raidan kanssa. Sen jälkeen kun äskettäiset uutiset himoitun “Oreon” palauttamisesta Boost 350 V2 Colourway -tapahtumassa, otamme nyt sen päinvastaisessa suunnittelussa: Yeezy Boost 350 V2 “Käänteinen Oreo”.

Herra Westin kuuluisten Yeezy -kengien omistautuneille keräilijöille “Käänteinen Oreo” on pari, jota emme kyseenalaista, että olet odottanut kauan sen ensimmäisistä huhuista muutama vuosi sitten. Onneksi meillä on viimeinkin käsinkuvia parista.

Kuva YeezyInfluence
Int’l -lähetys

Katso lisää

Yeezy 350 V2 “Käänteinen Oreo” on mitä voit odottaa; “Oreon” yksivärinen kokoonpano kääntyi. Primeknit-kudottu pohja on valkoinen, kun taas sivulla oleva “SPLY-350” -brändäys istuu kontrastin mustan raidan yläpuolella. Tietenkin, tuulettimen suosittua siluetti ei olisi kokonaista ilman täyspitkää Adidas Boost -välipohjaa jalan alla, tarjoamalla mukavuutta ja tyynyä, jota et löydä nopeasti muista markkinoilla olevilta muilta rentojen kunto-ohjaajilta.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Käänteinen Oreo” on ilmeisesti pudota kohti tämän vuoden takaosaa, joten muista pysyä lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan päälle, jos haluat pysyä viimeisimpien Yeezy -julkaisupäivien edessä. Associated News -tapahtumassa katso syvällinen katsaus Yeezy Boost 350 V2 “Onyx”.

Kuva YeezyInfluence
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post