Tom Sachs X Nike Mars nurmikko 2.5 sisältää ACG-pohjan

Tässä vaiheessa se on päätynyt pikemminkin poistamaan, että tulevat Tom Sachs X Nike Mars Nurmikko 2.5 on edelleen käynnissä. Ensimmäinen vuotanut takaisin toukokuussa ulkoasulla, joka oli käytännöllisesti katsoen täsmällisesti kuin OG-pari, vielä yksi versio pinnoitettu vain muutaman kuukauden kuluttua yhteensä teipalla toebox, joka peilataan alan standardin työn saappaat. Nyt, kun aloitamme upouusi vuosi, vielä yksi nykyajan taiteilijan allekirjoituskengän iterointi, samoin kuin tällä kertaa sen ympärillä lainaa näkökohtia Beaverton Brandin ACG-linjasta.

Sohon kaduilla tämän parin kaduilla tämä 2.5-variantti sisältää puoliksi läpikuultava pohja, jossa on maanläheiset ruskeat mokkanatyypit koko. Allekirjoitus punaiset aksentit tekevät menetelmänsä kantapäähän vetämään välilehteen sekä Nike Swooshin samoin kuin huomaat, että toebox on tehty mustalla kumikorkilla, johon on vaikuttanut edelliseen kengän versio.

väärä

Tietenkin näyttelyn tähti täällä on välipohja, joka on otettu suoraan ACG Mountain Fly. Pääasiassa vaelluskenkä, joka otettiin käyttöön kaikissa olosuhteissa, se kehitti Nathan van Hook ja teki debyyttinsä viime vuoden lopulla. Liioitteleva veto alla, se on myös infusoimalla kevyellä hiilikuitukiinnikkeellä, joka tarjoaa naurettavan tunteen jokaisella askeleella.

Melko paljon muuta ei ymmärretä tästä Tom Sachs X Nike Mars nurmikko 2.5, mutta toivoen, että ne vähenevät ennemmin kuin myöhemmin. Pidä se lukittuna ainoalle palveluntarjoajalle paljon enemmän tietoa, koska se kehittyy, samoin kuin siihen liittyvistä uutisista, Nike Dunk Spring 2021 -kokoelma on paljastettu!

Kuva Wesoloutin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post