Jälkeläiset X Converse Chuck 70 “The Flip” -pakkaus on mokkanahka hienoimmassa

lenkkarimaailmassa, paljon siluetteja tulee samoin kuin mennä, samoin kuin varmasti, että olet menettänyt Ulkona, mukaan lukien kuuluisat väriaineet. Jos et pysty hallitsemaan LS: n ottamista, niin vaadit ehdottomasti vaihtamaan paljon odotettua jälkeläistä X Converse Chuck 70 “Flip” -pakkausta, joka vapauttaa erittäin pian. Vuoden 2019 OG: n “jälkeläisten yhteisö” -paketin tarkistaminen, joka sisälsi kaksi virheellistä väriä, Ison-Britannian arvostetut lenkkarikaupan jälkeläiset sekä fani-favouriitti Boston Shoe Converse “kääntää” alustavat tyylit sekä armahtavat ne premium-päälliköillä, joilla on lähialueiden jäsenet Ehdottomasti sumutti saadakseen voittavan viestin heidän jännittävistä Instagram -kilpailuistaan.

Jalkineelimeen kuuluisan Chuck 70 -kengän, joka on perinteisen Chuck Taylor All Star -tapahtuman nykyaikaistaminen vuodesta 1917, on saatavana kahdessa iteraatiossa, jotka vaikuttavat omituiselta tuttuina vähittäiskaupan pitkäaikaisten puolustajien kanssa: The THE The: The the the Korkea sekä matala Chuck Taylor 70 vaihtaa värejä vastaavasti, kun se ylpeilee pieniä parannuksia, kun se liittyy tuotemerkkiin.

Kuva jälkeläisten avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva jälkeläisten avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Molemmat hienosti pukeutuneet mokkanahkaiseen rakennukseen kuin tavanomaisen kankaan rakenteen sijasta, jälkeläiset X Converse Chuck 70 Flip Black näkee korkean yläosan siluetin, jolla on mustan pois makeoverin, kun taas jälkeläiset X Converse Chuck 70 Flip White esittelee matalaprofiilia, joka on verhottu sisään miellyttävät kerman värit. Nämä variaatiot, jotka säilyttävät alun perin pohjalla olevan alun perin pohjalla olevan kapselin salamangrafiikat. Välipohja jalkojen alla. Ylimääräinen käsikirjoitus, joka lukee “yhteisön jäsenet” samoin maat muissa osissa.

Kuva jälkeläisten avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Muita tuotemerkkien yksityiskohtia esiintyy jälkeläisten maskotti-logossa, joka haastaa ylimmät silmäsaalit ja kielen alaosan, joka on viimein pyöristetty Conversin välittömästi tunnistettavissa All Star Hemblem mediaalisen sivupaneelissa, joka on irrotettava sekä suuri esteen Kun salamanpultin logo piiloutui ulkopohjaan, joka näkyy, kun näytät suoraan jalkojen alla. Unohettamatta, molempien kunto-ohjaajien odotetaan löytävän erityisellä jälkeläisten teemalla, jota et ehdottomasti halua heittää pois.

Jälkeläisten X Converse Chuck 70 “Flip” -pakkaus on järjestetty laskeutumaan valitsemaan jälkeläisten myymälöihin 15. huhtikuuta. Oletko ollut osa heidän rakastettua naapurustonsa melko pitkään vai ei, nämä eivät ole vielä erittäin ansaitsevia oleminen kokoelmassasi. Ymmärräkaamme, jos käsittelet W: tä ja pitääksesi sen lukittuna ihanteelliselle täältä ainoan myyjän kohdalla kaikille nykyisille päivityksille Converse -julkaisuissa, kiusantekijöissä ja paljon muuta. Associated News -lehdessä olemme ehdottomasti Kim Jones X Converse Chuck 70 -kokoelman kanssa!

Kuva jälkeläisten avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva jälkeläisten avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post