Tähtien sota X Adidas -kumppanuus on COP, Tähtien sota X Adidas NMD R1 ‘Yoda’ on

. Saatuaan viime viikolla Darth Vaderin inspiroiman version katselun, katsomme nyt ensimmäistä kertaa Tähtien sota X Adidas NMD R1 ‘Yoda’ ja tarve kopioida.

Mukana tumma ympäristöystävällinen sopii yhteen täydentävän nauhoitusjärjestelmän ja kolmen raidan tuotemerkin käynnistykseen. Kielen yli on tulostettu kuva Jedi-isäntästä, jota noudattaa silmiinpistävä ympäristöystävällinen linja, joka kulkee kielestä. Menetelmä kengän etuosaan, viitaten hänen kuuluisaan valosapiaan.

Kuva adidasin avulla
Alla alaspäin sinua tervehditään täyspitkällä parantamisjärjestelmällä mukavuutta ja tyynyä, joka ei ymmärrä rajoja, samoin kuin tämä haalistuu ympäristöystävällisestä valkoiseen vintage-gradienttivaikutukseen. Kantapään ympärillä teksti “Tee tai älä. Ei ole yritystä.” Muistuttaessaan viimeisimmät ohjeet, jotka hän antoi Luke Skywalkerin Imperiumin aikana.

Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Yoda’ -tapahtumaa ei saa jättää huomiotta koko kotitalouskokonton vähenemiseksi 2. joulukuuta, joten varmista, että pysyt kuulolla paljon enemmän julkaisutietoja, kun se kehittyy!

Kuva adidasin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post