Lisää jonkin verran takti-cool-tyyliä sopivuutesi, kun tämä Nike Nigeria Football Gilet

Tuo tuoretta tyyliä kesäaikaan sopii tämän Nike Nigerian jalkapallo-giletin kanssa! Tämä tyylikäs liivi on parasta lisätä joitain utilitaristisia ääniä kesäajan kiertoon.

Saapuessaan sekä yhteisen ja potkut takaisin sopivuudella, tämä gilet on sekä mukava että kevyt, joten se on helppo käyttää koko päivän. Lisäksi takapaneeli on valmistettu 100% polyesterista, jotta saadaan maksimaalinen hengittävyys sekä päällä että kentällä. Tämän lisäksi säädettävät hihnat mahdollistavat käyttäjän tuottamaan mittatilaustyönä muodon ja kapenevan alueen.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Tyylinäkökulmasta tämä gilet on yhtä hyödyllinen kuin tyylikäs! Runko on koristeltu useilla taskuilla, mukaan lukien irrotettava rintojen lisäys, jotta voit varastoida henkilökohtaisia ​​tavaroitasi sekä nopeasti että turvallisesti tien päällä. Tässä irrotettavassa taskussa on vihreä/valkoinen/vihreä kolminkertainen Nike Swoosh -teema, joka edustaa Nigerian lippua, joka vuotaa tyyliä. Kaiken kaikkiaan “Naija Nigerian maajoukkueen” allekirjoitus on piilotettu irrotettavan taskun taakse.

Joten älä odota, tämä Nike Nigeria Football Gilet on parasta pariksi rakastettujen Nike-lenkkarien kanssa! Pidä mielessä kaikki nykyiset korkeat kuumuudet, pidä se lukittuna ihanteellisessa täällä ainoana toimittajassa! Associated News -sivustolla tällä Nike Air Force 1: llä “vain tee se” on kapinallinen puoli.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post