Sacai X Nike Cortez on erittäin pian

se on varma, että 2022 on valtava vuosi Nike Cortezille. Kun olet ottanut jalkakäytävänsä Unionia LA X Nike Cortez, joka on asetettu vähentävän ensi vuonna, lähteemme kertovat meille, että Sacai X Nike Cortez on myös äärimmäisen pian – samoin kuin tässä, mitä ymmärrämme tähän mennessä!

Queen tuottaa korkeat lämpimät hybridit, Chitose ABE: n puretut siluetteja, kuten Ldwaffle ja vaporwaffle ovat olleet muutamia hyvetyistä lenkkarit viimeisimmässä muistissa. Vaikka emme ymmärrä, mitä Cortez näyttää, ymmärrämme, että se toimii kaksinkertaistui, kuten kielen, kantapää, sekä välipohja. Vuoden 1972 perinteinen on myös ylpeillä kahdella nauhoitusjärjestelmällä sekä pakattu erityinen versio Nike-ruutuun.

Sole Collector täsmennetään myös, että SACAI X Nike Cortez esittelee vuoden 2022 alussa, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoa myyjälle paljon enemmän uutisia kuin se kehittyy. Jos et ole varma, mitä kokoa saada, varmista, että tarkastat hyödyllisen Cortez-kokoisen oppaan. Kun olet täällä, voit myös ottaa hienoimpia ulkoasua vielä lyhennettynä X Nike Blazer Low “Night Maroon”!

Kuva Sneaker Districtin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post