Nike Air Max 95 “Air Sprung” osoittaa kestävän asennuksen

Niken matka kohti kestävää tulevaisuutta on edelleen vahva, koska urheiluvaatteiden etiketti tarjoaa laajan valikoiman vaatteita ja lenkkarit, kaikki uudelleensijoittamisen mukaisesti nolla “-kampanjaan. Yksi viimeisimmistä tutkallamme ilmestyneistä yhtyeistä on Sergio Lozanon tunnettu Air Max 95, joka näyttää asennuksen, joka koostuu kierrätetyistä materiaaleista.

Nike Air Max 95 “Air Sprung” -versio, tämä pari urheilee sekoitusta ympäristöystävällistä nahkaa ja kangasta, joka näkee siluetin tunnetut aaltoilevat paneelit “seesamin” sävyissä, “pesty teal”, “kookosmaito” ja “fantom “.

Kuva asfalttien kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kokonaismuoto pidetään melko paljon samana kuin OG, jossa on jalkojen alla olevat erilliset ilmayksiköt, pieni Swoosh-logo, joka on brodeerattu sivukorkoihin ja kylkiluun tyylinen nauhoitusjärjestelmä. Tämän Nike Air Max -kengän huomionarvoiset piirteet sisältävät myös leikkisä Caterpillar -aiheen kielillä ja sarjakuva -sienillä jalkojen alla.

Onko Nike Air Max 95 “ilma-alainen” pakollinen sinulle? Varmista, että pysyt lukittuna parhaiten täällä ainoan palveluntarjoajan kanssa pysyäksesi kaikissa viimeisimmissä Nike -julkaisupäivinä. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Nike Air Max 90 G NRG “piknik” juhlii brändin 50. vuosittaista perhetapahtumaa!

Kuva asfalttien kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post