Kuinka saada W off-White X Nike Air Max 90 ‘Musta’ sekä ‘aavikon malmi’

huomisen off-white x nike air max 90 -julkaisu on luultava . ajattelin olevan viimeinen “kymmenen”; Lenkkarit, pakkaus esittelee samoin ennen nähnettyjen ‘autiomaiden malmin’ väriä, jota olemme kaikki odottaneet, että se on ensimmäinen vuotanut takaisin vuoden 2018 alussa.

Vaikka se on taattu olevan melko julma poliisi, olemme laatineet luettelon muutamasta ideasta ja tekniikat siitä, kuinka voit maksimoida mahdollisuudet saada W huomenna! Oletko kopioinut kaikki kolmekymmentä neljä “kymmenen”; Lenkkarit tai ensimmäisen ensimmäisen, off-white X Nike Air Max 90 -tapahtuman tarve on poliisi kaikenlaisille lenkkarien kiertämiselle! Onnea!

Seuraa meitä Twitterissä

Ensinnäkin vaadit varmistaa, että noudatat meitä Twitterissä, sekä ensisijaisella @Thesolesupplier -tilillemme että @ThesolerESTOCKS -tilillemme. Entisen kanssa voimme pitää sinut yhtä paljon kuin päivämäärä nykyisissä julkaisutiedoissa, myyjät ja asianmukaiset uutiset, kun taas jälkimmäinen toimittaa sinulle suoria linkkejä sekä mahdollisia palautustietoja, mikä on ratkaisevan tärkeää niille, jotka ovat alttiita saada LS. On selvää, että on syytä kääntää ilmoitukset Twitter -sovelluksessa, jotta et missaa Anningia!

Mennä arpajaiseksi

Sinun on myös tarkistettava luonnonvalkoinen X Nike Air Max 90 Black ja Off-White X Nike Air Max 90 Desert Malmin käsityön oppaamme ja mennä niin paljon kuin mahdollista käynnistääksesi! Kun melkein neljäkymmentä on saatavana, ne kaikki eivät tee mitään, mutta lisää mahdollisuuksiasi saada W. olla varovainen, koska muutamat näistä vievät rahaa tililtäsi ensimmäiseksi tasaisempaan tapahtumaan, joten varmista, että tarkistat Ehdot ja olosuhteet!

Paholainen on yksityiskohtaisesti

Jos et vielä ole, tarkista sekä “musta” ja “autiomaakartio” -sivumme tutustumaan jokaiseen kenkäyn, julkaisuaikojen, myyjien ja muiden yksityiskohtien lisäksi, jotka olet ehkä menettänyt.

Ota huomioon

Nyt tämä seuraava kohta on ratkaisevan tärkeä saadaksesi W: n, kun olet katsellut, mitkä myyjät myyvät valkoisen AM90: n ulkopuolella, varmista, että teet tilin jokaisen näiden kauppiaiden kanssa ja sinulla on nimesi, osoitteesi, osoite , samoin kuin takaisinmaksutiedot tallennetut ja valmiita menemään. Vielä parempaa, varmista, että pankkisi ymmärtää, että todella sinä teet sopimuksen vain, jotta he eivät aseta sitä pitoon. Tämä on aikaisemmin aiheuttanut päänsärkyä monille lenkkareille, koska pankit voivat todella peruuttaa epäilyttäviä tapahtumia.

Nousta samoin

Huomenna valkoinen X Nike Air Max 90 -lenkkarit julkaistaan ​​kello 9 GMT, joten suosittelemme, että aloitat jonotuksen noin klo 8.20 GMT hienointa mahdollisuuttasi kopioida! On selvää, että joudut odottamaan noin neljäkymmentä minuuttia todellisen laskun tapahtumista, mutta se on kuitenkin paljon parempi kuin myöhään, eikö niin? Tämä antaa sinulle myös aikaa tehdä minkä tahansa tyyppisiä lopullisia valmisteluja etukäteen, esimerkiksi varmistaa, että korttitietosi on valmis ja täydentämällä erimielisyyttäsi, jotka sinulla on huomattavan muiden kanssa, jotka uskovat, että sinulla on jo paljon paljon kengät.

Vähemmän on enemmän

Oikein, on aika kopioida. Varmista, että sinulla ei ole mitään muuta käynnissä taustalla. Ei välilehtiä YouTube -videoihin tai Facebook Messengeriin tai mihinkään muuhun – vaadit keskittyä hankkimaan sen w! Jos sinulla on muita laitteita, joita voit käyttää, hyödynnä niitä ehdottomasti. Paljon parempaa vielä, jos sinulla on ystäviä ja kotitalouksia, jotka voivat auttaa sinua poliisina, kysy heiltä! Make sure you’re not all on the exact same Wi-Fi as it may impact your Web speeds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post