LeBron James kiusaa koskaan ennen nähtyjä Sacai X Nike Blazer Lowia

“klassisen vihreän” ja “Magma Orange” -värien kanssa lopulta pudotakseen tällä viikolla, LeBron James löydettiin juuri keinuvan koskaan ennen kuin ennen kuin ennen Nähnyt Sacai X Nike Blazer Low -tapahtuman äskettäisessä Los Angeles Lakersin lehdistötilaisuudessa. Yhdistelmä, jota ei ollut läsnä japanilaisen brändin kevään kesän 21 hakukirjaan, täällä on melko paljon purkaa.

Tämä sacai x nike -kenkä on mielettömän premium -rakenteen avulla valmistettu erittäin ylellisestä nahasta ja voinen sileä mokkanahka. Maalattu maanläheiseen ruskean sävyyn, silmiinpistäviä punaisia ​​aksentteja löytyy koko kontrastista, joka varmasti kääntää päät minne ikinä menetkin.

Se ei tietenkään olisi osa Chitoosen Aben korkeaa lämmön hybridivalintaa ilman herkullisesti purettuja elementtejä kaikkialla. Nike -swooshesista paljaisiin vaahtokieliin aina Blazer -matalaan keskipohjaan jalkojen alla, ehdottomasti kaikki on kaksinkertaistettu estetiikkaan, joka on kirjaimellisesti kaksinkertainen.

Melkein mitään muuta Sacai X Nike Blazer Low “Brown” ei tiedetä toistaiseksi, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoaan tarjoajaan saadaksesi lisää uutisia, kun se kehittyy! Kerro meille, jos saat tämän värin, ja niihin liittyvissä uutisissa osakekannat vuotavat vain fragmentisuunnittelusta x sacai x nike ldwaffle!

Kuva Nbakicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post