Vapauta sisäisen taiteilijansa Vans U-Color Collection

paljastaa ainutlaatuisuus Vansin U-värin kokoelman kanssa, jonka avulla voit muokata sekä tuottaa erittäin oman pakettiautojen parin. Pidä mielessä menetelmä takaisin Vansin alkuapäivissä, kun rullalautailijat sekä surffaajat muokkaavat heidän ympärillään olevaa doodlingia? NOD: n og Vans-faneiksi, U-Color Collection on mahdollisimman tyhjä kangas luovuudellesi.

Kuva pakettiautojen avulla
Näytä omaperäisyys, kuuluisa ikä sekä “tosi valkoinen” siluetteja kolmessa ainutlaatuisessa malleessa. Lahjaiset “todelliset valkoiset” slip-ons on sisustettu mustalla yksityiskohtaisella tatuointi-inspiroidulla grafiikalla kankaalle POPERS kuormitettu kovemmin. Lisääntyneet teemat istuvat yhdessä “kuudenkymmenen kuusi” scrawling sekä muut vilkas grafiikka, kehotti sinua tuomaan kengät elämään värin kanssa.

Kuva pakettiautojen avulla
Samaan aikaan U-värin keräysikä on saatavilla kahdessa vaihtoehdossa; Ensimmäinen on perinteinen tarkistuslevykuvio, jonka avulla voit suunnitella ja toinen on luonteeltaan innoittamana monimutkaisilla kukkakuvioilla. Kengät on muotoiltu voimakkaisilta kangaspäälliköiltä, ​​metallien silmälaseihin, pehmustetuilla kauluksilla sekä tietenkin, Vans-allekirjoituksen kumivahvelien ulkosolit. Ikään sivun sivut kutsuvat sinut “täyttämään aihiot” sekä tehdä tyyliilmoitus paljastaa asenne.

Et ehkä ole Picasso, mutta voit silti näyttää hahmosi Vans U-värin kokoelmasta. Ota aikaa ja väriä linjojen sisällä tai mene hullu terävällä, jos tunnet kapinoita! U-värin kokoelma tarjotaan nyt Yhdysvalloissa sekä odotetaan osuvan Eurooppaan erittäin pian. Ei voi odottaa sitä kauan? Hanki pakettiautosi korjaus Wtaps X Vans Vault Collectionin kanssa, joka on noin pudota!

Kuva pakettiautojen avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post