Air Jordan 1 matala “tosi sininen” saa norsun tulostushoidon

, jos mistä tahansa syystä sinulla ei ole AJ1: tä matalalla henkilökohtaisessa kokoelmassa, niin tulevassa Air Jordan 1 matalalla “True Blue” voi “voi” Muokkaa vain sävelmääsi. Näennäisesti vaikuttanut vuoden 1988 Air Jordan 3: n täsmälleen samannimestä, tässä on mitä ymmärrämme tähän mennessä halutusta väristä.

Työskentelemällä rapean valkoisen nahkapohjan päällä vaaleanharmaat paneelit hyväksyvät varpaiden, kun taas elefanttitulostuksen ääriviivat tekevät menetelmänsä Air Jordan 1 Lowin nauhoitusjärjestelmään sekä nilkkaan. Kaulus on jätetty kuninkaalliseen siniseen sävyyn, samoin kuin tätä täydentävät hyppman -tunnusmerkit sekä siivekäs koripallomerkki, joka on ommeltu kielelle ja kantapäälle.

Kuva tietämisen avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva tietämisen avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kaikki on puhdasta valkoista ilmaa välipohja, joka on saatu aikaan vastaavalla sinisellä kumipohjalla, samoin kuin Air Jordan 1: n pyöristämiseksi, varkain musta Nike Swoosh ampuu myös sivusuunnassa että mediaalisilla sivupaneeleilla, jotka viimeistelevät tulevan kuvaketta.

Nike Air Jordan 1 Low “True Blue” -tapahtumassa ei ole vielä julkaisupäivää, joten pysy kuulolla ainoan myyjän kanssa hienointa mahdollisuuttasi kopioida! Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä AJ1 -matalasta väriaineesta, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 Flauns hänen nimensä ylpeänä!

Kuva tietämisen avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva tietämisen avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post