Nouse lähelle Air Jordan 4 “Starfish”

kanssa, kun olet ottanut lyhyen kurkistuksen viime kuussa, olemme nyt läheltä ja henkilökohtaisia ​​tulevan Air Jordan 4 “Starfish” kanssa. Se paljastuu osana Jordan Brand Spring 2021 Retro -kokoelmaa, se on kuin hybridi Kahden Jumpman -etiketin monien tunnettujen värien välillä, nimittäin “kasvatettu” ja “särkynyt takaosa”.

Tyypillisen nahkarakenteen kanssa “meritähti” on ylempi yläosa, joka on muotoiltu erittäin hienosta mustasta verkosta, jolloin vastakkaiset oranssit sävyt voivat kurkistaa helposti, mutta hienostuneella tavalla. Harmaat aksentit laskeutuvat Air Jordan 4: n silmukoiden päälle, kun taas kumitettu kantapäämerkki tekee paluun tuolle OG -estetiikalle, jota me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta
Alla alas löydät puhtaan valkoisen Nike -ilmapohjan, joka tarjoaa hullun määrän mukavuutta ja tyynyä sekä kentällä että kentällä, ja kaiken pyöristäminen on hajotettu kieli, joka jätetään keskeneräiseksi, mikä johtaa ilmeeseen, joka varmasti on varmasti Käännä päätä minne ikinä menetkin.

Valmistettu yksinomaan naispuolisten lenkkareille, jotka eivät estä joitain miehiä yrittämästä puristamaan paria Nike Air Jordan 4 retro se wmns “Starfish”! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä erittäin selkeästä väritieestä, ja niihin liittyvissä uutisissa vain 150 paria Air Jordan 4 “Manila” tehdään!

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post