Air Jordan 6 “Bordeaux” on nyökkäys legendaariselle AJ7 Colourwaylle

nyökkäyksessä legendaariselle Air Jordanille 7 “Bordeaux”, Jordan Brand on nyt paljastanut Air Jordan 6: n, joka kantaa saman tunnettuneen Colourwayn ja On turvallista sanoa, että täällä TSS HQ: lla olemme jo tarkkailemassa tätä upeaa paria! AJ6 on yksi tunnetuimmista Jordan-siluetteista, ja Micheal käytti sitä, kun taas Bulls voitti ensimmäisen mestaruuden vuosina 1990-1991 NBA-kaudella.

Yhdistä siluetti Bordeaux Colourwayn kanssa (aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1992 AJ7: llä) ja sinulla on välitön voittaja. Varkain pari esittelee harmaata ja mustaa osumia, kun taas luumupunaiset ja keltaiset yksityiskohdat koristavat päättäjiä merkittävän kosketuksen suhteen, joka todella tarttuu mielessäsi. Nämä ovat epäilemättä yksi vahvimmista AJ6 -julkaisuista, joita olemme koskaan nähneet!

Kuva Nikeair Jordanin kautta 6 “Bordeaux”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikeair Jordanin kautta 6 “Bordeaux”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Suurin osa yläosasta on valmistettu premium -mokkanahasta, vaikkakin synteettisiä paneeleja on myös läsnä, kun taas sivut rei’itetään parannetun ilmanvaihdon parantamiseksi. Lenkkarit puuttuvat kaikista Swoosh -tuotemerkeistä, vaikka Jumpman -logot sijaitsevat sekä kielillä että korkokengillä, brodeerattuina premium -tunnelmiksi. Nauhalukko on katettu keltaisella ja on optimaalinen näiden tiukasti jalkojen kiinnittämiseen, koska ne olivat kerran suorituskykyinen koripallon lenkkari.

Jos haluat saada kädet supervahti-Air Jordan 6 “Bordeaux” -tapahtumaan, muista pitää se lukittuna parhaiten täällä ainoana toimittajassa, koska pari on asetettu käynnistymään 4. syyskuuta ja me ‘ Ve sai kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat ostoksille. Kun olet täällä, muista tarkistaa huhut, että toinen pokaalin huone X Jordan Brand -yhteistyö voisi olla matkalla!

Kuva Nikeair Jordanin kautta 6 “Bordeaux”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikeair Jordanin kautta 6 “Bordeaux”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post