Adidas Yeezy -korotus 350 V2 ‘vaaleanpunainen’ saattaa julkaista pian

Voisiko tämä olla ylin kesän lenkkari? Koska Kanye West kiusasi sitä ensin huhtikuussa, Sneakerheads kaikkialla ovat kärsivällisesti odottaneet Adidas Yeezy -korotuksen 350 V2 ‘vaaleanpunaista’, ja nyt näyttää siltä, ​​että meillä on vihdoin potentiaalinen laukaisupäivä.

Toisin kuin mikään aiemmin nähnyt Yeezy, ‘vaaleanpunaisella’ on pastelli Primeknit -yläosa ja istuu ainutlaatuisen muotoisen välipohjan päällä, jossa on lisäyspöytä lisämuodolle ja tasaisemmalle askeleelle. Instagram -tilin @EearLycopin mukaan lenkkari julkaisee ”1. vuosineljänneksen 2019!”, Jotta se voi pudota ensi vuoden tammikuun ja maaliskuun välillä.

Jos Adidas Yeezy -korotus 350 V2 ‘vaaleanpunainen’ tapahtuu julkaisemiseksi, kopioitko? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommentteissa ja muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan päivityksiin Adidas Yeezy -korotusta 350 V2: n seesamista. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Kanye West julkaisee miljoonia Yeezy -kasvua 350 V2: tä, jotta kaikki voivat vihdoin kopioida!

Onko sinulla hienoja uutisia? Lähetä meille sähköpostia suoraan osoitteeseen newsbox@thesolesupplier.co.uk.

https://www.instagram.com/p/bjpkbybf0wp/?taken-by=earlycop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post