Viralliset kuvat Nike SB Dunk Low “vehnä/violetti” ovat laskeutuneet

, jos luulit, että se oli jo ollut hullu kuukausi Nike SB: lle. . Äskettäin saamattomat viralliset kuvat SB Dunk Low “vehnä/violetti” on juuri saapunut, ja pari muodostuu tulevaisuuden klassikkona!

SB -dunkien ympärillä oleva hype on ollut nopeaa, kun otetaan huomioon, että viime vuoden alussa ja siluetissa ei ole mitään merkkejä ihanteellisen hidastumisen nyt, ja koko vuoden 2021 ajan on suunniteltu paljon enemmän lämpöjulkaisuja. Pari tarjoaa sekä vehnän, violetin että sinisen värin houkuttelevan ilmeen.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Päälliköt on valmistettu premium -mokkanahasta ja kaatuneesta nahasta kontrastia tekstuurissa, kun taas Niken allekirjoitus Swoosh -logo koristetaan sekä sivuttaisilta että mediaalilta nopeasti tunnistettavan kosketuksen saavuttamiseksi. Lisäbrändäys on Nike SB -kirjonnan muodossa sekä kieli- että kantapää -välilehteissä yhdessä rei’itetyn varpakotelon kanssa lisäämään ilmanvaihtoa.

Jos olet niin innokas kuin olemme Nike SB Dunk Low “vehnä/violetti”, sinun on valitettavasti istua tiukasti hiukan pidempään vielä, koska virallista julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. Sillä välin, pidä se lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikkien nykyisten lenkkarien uutisten ja päivitysten ainoan myyjän kanssa ja kun olet täällä tarkista Skepta X Nike Air Max Tailwind V, joka on asetettu käynnistämään huomenna!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post