Klassinen täyttää nykyaikaiset Nike-obsernit

, vaikka ISPA-overreact on tuskin kuukausi vanha, näyttää siltä, ​​että se on jo jonkin verran aaltoja tulevalla Nike-obsernilla. Yhdistämällä perinteinen nykyaikainen, tämä hybridi siluetti vie kuuluisan Daybreak-kengän, jota me kaikki tiedämme sekä rakkautta.

Buttery Smooth Tan mokkanauhat sekä “meritähti” aksentteja kantapää ja swoosh, ylitys antaa jonkin verran vaikeaa “Mars Yard” vibes. Paksut köyden nauhat antavat kengän kovaa sekä karu esteettistä, samalla kun näkyvät ompeleet koko tuloksena DIY-esque-tyyliin, joka on kaikki raivoa näinä päivinä.

väärä

Tietenkään et voi puhua tästä Nike-kengästä mainitsematta, että insanely chunky välipohja. Reagoidusta vaahdosta se käyttää tietoja, jotka on otettu geometresista aikaisempien reagoivien siluettien, kuten reagoivan näkökohdan 87, samoin kuin hieno säveltää niitä jalkaan luonnolliselle liikkeelle. Ei vain tämä tarjonta käyttäjänsä, jossa on hullu mukavuus, irtotavarana sekä paino on myös vähentänyt huomattavasti.

Ei paljon muuta tunnetaan tällä hetkellä Nike Obsernbreakista, vaikka huhu on se, että he näkyvät tämän vuoden lopussa. Kerro meille, mitä mieltä olet Beaverton-brändin nykyisestä korkean lämpöhybridin, samoin kuin sinä olet täällä, voit myös ottaa ensimmäisen katselusi undercover X Nike ISPA ylitys!

Kuva farngvngin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post