Kim Jones X Nike Air Max 95 “Total Orange” paljastetaan

, kun taas Kim Jones X Nike Air Max 95 “Total Orange” ei ehdottomasti ole hänen ensimmäinen Swoosh -lenkkarinsa, se on ehdottomasti hänen hienoin. Tämä Special Edition Air Max 95 juhlii Dior Hommen innovatiivisen johtajan kanssa Sergio Lozanon suunnittelemaa siluetin 25-vuotisjuhlaa, samoin kuin tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi.

Kenkä, joka on todella ollut tutkallamme ottaen huomioon, että kesäkuu, paljon lisätietoja AM95: stä vuotanut aiemmin tässä kuussa, ja nyt nyt katsomme virallista ilmettä. Noudattaen niin paljon kuin hänen Air Max 360 korkealla vuodesta 2018 ja tietysti kesällä pudonnut Dior X Air Jordan 1, Jonesin käsittely Kuuluisa muotoilu tehdään tyylikkäillä harmaalla mokkanahalla sekä sivuttaiselta että mediaalisesta puolesta Paneelit, joissa on Morse-koodin inspiroima kuvio, joka muodostaa ulkonäön. Ensiluokkaiset nahkapuvut sekä varvaslaatikko ja mudikuurit, kun taas puoliksi läpinäkyvät paneelit on päällekkäin kirkkaan oranssien nauhojen päällä parhaiden sekä perinteisten että nykyaikaisten sekoitusten saavuttamiseksi.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Alla alapuolella paksu valkoinen Nike Air -välipohja on yhteensä näkyvällä “kokonaisorranssilla” kuploilla. Tämä on sitten vuorattu jäisellä sinisellä kumipohjalla, samoin kuin kaiken pyöristämiseksi, brittiläisen suunnittelijan nimi koristaa kantapäätä viimeistelemällä mallin.

Kim Jones X Nike Air Max 95 “Oranssi”, joka ei ole täysin odottanut, että odotimme, että tunnemme niitä kummallakin tavalla. Ymmärräkaamme, mitä uskot tähän haluttuun yhteistyöhön, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa Nike Air Max 95 “Neon” saa militarisoidun makeoverin!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post