Puma Thunder -spektrit ovat saavuttaneet myynnin … tartu siihen, kun se on vielä saatavilla!

Kun Puma Thunder -spektrit osuivat ensimmäisiin hyllyihin lokakuussa, kaikki ja heidän koiransa halusivat parin. Itse asiassa muutama teistä jopa maksoi jälleenmyyntiä saadaksesi nämä kokoelmasi, samoin kuin emme rehellisesti syytä sinua! Kunnioittaen 90 -luvun juoksutyylejä sekä myöhään Alexander McQueenin kumppanuuksia, tarkemmin sanottuna Puma McQ Tech Runner LO: n vuonna 2005, himoittu paksu lenkkari on nyt saavuttanut myyntiä!

Virheellisesti sulavien urheilulajien ja muodin tuottamiseksi lenkkarin tuottamiseksi, joka on toisin kuin mikään muu markkinoilla, Thunder Spectrassa on valettu TPU -järjestelmä, joka tarjoaa ylimääräistä rakennetta ja tukea. Moniväriseen palettiin maalattu, premium sopii yhteen ja nubuck -puku kenkä, kun taas paksu IMEVA -välipohja istuu jalkojen alla ja loputtomia tyynyjä varten.

Puma -ukkospektrit ovat nyt myynnissä Foot Locker UK: ssa! Ymmärrämme, jos lisäsit parin kiertoon, ja muista ladata virallinen ainoan toimittajasovelluksen ilmaiseksi! Associated News -sivustolla Puma käsittelee Nike Adapt BB: tä muodon älykkyyden kanssa.

Jos uskot kopioida aivan uutta Puma Heat -sovellusta, tarkista viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post