Nike Air Max 90 “Terracape” näyttää suuret off-white Vibes

jo vuonna 2017, kun Virgil Abloh ja Off-White julkaisivat ”10” -yhteistyön, virkistyneen Air Max 90: n ollessa yksi oli yksi kaikista Suosittuja joukon siluetteja. Koska silloin pari on saavuttanut tietyn graalin tilan ja myy edelleen yli neljä kertaa alkuperäisen vähittäiskaupan hinnan. Jos haluat saada samat tunnelmat, mutta seuraat tiukkaa budjettia, olet onnea, koska kolme upouutta etsivän parin väriä on juuri ilmestynyt.

Nike Air Max 90 Terracape -nimisenä mallit ovat osa Niken siirtämistä nollakampanjaan ja tulevat täydelliseksi ”antrasiitissa”, “purjehdus” ja “kevyt luu”. Pareilla on kraatterin vaahtopyyntö ja ne esittävät puoliksi läpikäyviä välipohjaa, jotka muistuttavat heti 90-luvun OW-luvua.

Kuva Nikenike Air Max 90 Terracape “Light Bone” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenike Air Max 90 Terracape “Sail” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Asioiden aloittamiseksi yläpuolella on muotoiltu yhdistelmästä joustavaa kangasta ja premium -nahkaa utilitaristiseen ulkonäöön, ylisuurilla kankaalla swoosh -logot sekä sivu- että mediaalisilla puolilla. Swooshes ojentaa kohti kantapää -välilehteä ja niitä voidaan käyttää myös lenkkarien kiristämiseen. Muita huomionarvoisia piirteitä ovat Terracapen kielen välilehdet ja pohjalliset tulosteet sekä pilkulliset ulkopohjat tosi kraatterin muodossa. Kaikkien kolmen parin läpikuultava välipohja täydentää ulkonäköä.

Jos olet yhtä innokas kuin olemme jollain kolmesta Nike Air Max 90 Terracapen väriväylästä, hyvä uutinen on, että ne saapuvat 28. lokakuuta valittujen jälleenmyyjien välillä, joten muista pitää se lukittuna parhaimmillaan täällä Kaikkien viimeisimpien uutisten ja päivitysten ainoan tarjoajan kanssa, jotka koskevat tätä pudotusta ja niin paljon enemmän! Katso loput sivustoltamme ja kun olet täällä, katso tulevaa Undercover X Sacai X Nike -yhteistyötä!

Kuva Nikenike Air Max 90 Terracape “Antrasiitti” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenike Air Max 90 Terracape “Light Bone” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post