Nike Dunk Low “SetSubun” juhlii perinteistä japanilaista festivaalia

Yksi parhaimmista asioista dunkissa on, että se voi saada inspiraatiota ehdottomasti mistä tahansa. Marihuanan kannoista jäätelöön ikoninen siluetti on melko paljon koskettanut kaikkia auringon alla olevia aiheita. Nyt näyttää siltä, ​​että Beaverton -tuotemerkki julkaisee Nike Dunk Low “SetSubun”, joka kunnioittaa perinteistä japanilaista festivaalia – ja otamme kurkistuksen!

Juhlimme päivää ennen kevään alkamista Japanin vanhassa kalenterissa, tämä erikoispainos on nyökkäys uusille alkuille. Erittäin premium -materiaaleista muotoiltuina ovat nahka ja mokkanahka, kenkä on maalattu maanläheiseen ruskeaan ja kermavalikoimaan, kun taas “Viotech” violetti sävyt armahtivat Nike Swooshesia.

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Pienempi swoosh on hienosti brodeerattu sivusuunnassa, ja demonimaski löytyy kantapäästä kahdella swooshilla sarvina. Ulkopohjalle on annettu puoliksi läpinäkyvä ikenen viimeistely, ja sen kaiken pyöristämiseksi pohjallisissa on “Kintoki heittää papuja pakenevissa demoneissa” Ukiyo-e-taiteilijalta Utagawa Kuniyoshilta. Kuniyoshin viimeksi lenkkarissa käytettiin viime vuonna, kun pala ilmestyi erityisellä Edition Air More Uptempossa.

Ei ole uutisia siitä, kun Nike Dunk Low “SetSubun” on tarkoitus pudota, mutta älä ole liian järkyttynyt, jos nämä osoittautuvat yksinoikeudeksi Japaniksi. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä väristä, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa Nike SB Dunk Low “Be True” 2022: n hiipiä!

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post