Scooby-Doo X Converse -kokoelma putosi juuri!

Converse’n viimeisin yhteistyökapseli tulee täysimittaisen kapselikokoelman muodossa yhteistyössä kaikkien suosikki mysteeriä rajoittavan koiran-Scooby-Doo: n kanssa. Scooby itse ja hänen rikoskumppaninsa tekevät esiintymisiä useissa Chuck 70 -siluetteissa sekä laaja-alaisissa vaatteissa.

Olitpa kova Scooby-Doo-fani vai ei, ei voida kiistää, että tämä kapseli tuo takaisin nostalgian aallon!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Chuck 70: n kaksi puhdasta variaatiota potkaisevat asiat, joista ensimmäinen selkeästi inspiroi näyttelyn Mystery Machine -ajoneuvo, joka urheilee samaa heti tunnistettavissa olevasta värimaailmasta. Toinen klassinen siluetti näyttää hienostuneemmalta, ja siinä on yksityiskohtaisesti yksityiskohtaisesti kuvatut muotokuvat kaikista näyttelyn tähtihahmoista.

Seuraavaksi Chuck Taylor All Star esiintyy sekä korkeissa että matalissa huippuversioissa ottaen vilkkaat mallit, jotka perustuvat moniin ghouliin ja huijareihin, jotka ilmestyvät koko kultin sarjakuvanäyttelyssä. Jos etsit paria, joka erottuu joukosta ja päivittää kiertosi, voisiko tämä pakkaus olla yksi sinulle?

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Koko Scooby-Doo X Converse Capsule -kokoelma on saatavana juuri nyt Converse-verkkokaupan kautta, joten siirry nyt ja selaa itse. Sillä välin, pidä se lukittuna täältä ainoan toimittajan päälle kaikista uusimmista jalkineiden uutisista ja päivityksistä, ja kun olet täällä, tarkista vastaavasti hullu näyttävät Grateful Dead X Nike SB Dunks!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post