Nike Air Max 90 “Desert Camo” on nyt saatavana jälkeläisissä!

Lyhyen viiveen jälkeen kuuma odotettu Nike Air Max 90 “Desert Camo” on nyt saatavana jälkeläisillä! Osa “ylijäämäpakkauksesta”, joka teki Grand debyyttinsä viime viikolla, tämä Colourway antaa meille vakavan luonnonvalkoisen X Nike -viiteen, ja se on ehdottomasti paras märille ja tuulille tuleville kuukausille.

Tämä Air Max 90 toimii kovasti ja kovalla käytössä olevalla materiaalilla. Puhtaalla rusketuspaletissa maalattu ripaus “Turva -oranssi” hahmottaa varpakotelon ja kielen kontrastin popin, joka varmasti kääntää päätä.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Pull -välilehdet koristavat kieltä ja kantapää ylimääräisen utilitaristisen estetiikan saamiseksi, ja kaiken pyöristäminen on Nike Air -välipohja jalkojen alla, jota vahva kumipohja on vahvistanut, täydellisenä ylimitoitettuun kulkeutumiseen lisäämään pitoa jokaisella vaiheella.

Nike Air Max 90 “Desert Camo” -tapahtumaa ei pidä nyt unohtaa, joten tartu koko koon, kun se istuu ihanteellisesti nyt. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä julkaisusta, ja siihen liittyvissä uutisissa DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” vuodesta 2004 on palannut!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post