Swoosh-tuotemerkki on tänään paljastanut liukastumiskorkeuden Air Jordan 1 High OG “Seafoam”

aivan-New Air Jordan 1 Colourway -nimisen nimeltä “Seafoam”, samoin kuin se on yksi, jonka monet lenkkarheads aikovat Ole kiinnostunut saamaan kätensä! Pari on katettu vaaleanvihreällä värillä, joka esittelee AJ1-korkean OG: n kuuluisaa tyyliä ja sopii työskentelemään kesäajan pukeutumiseen, kun sääolosuhteet alkavat lämmetä täällä Isossa-Britanniassa.

Vaikka Dunks jatkaa hallintoon Ultimate, kun se liittyy hypeyn, on syytä huomata, että AJ1 ei ehdottomasti ole löysä. Vuosikymmeniä sen jälkeen, kun se on alkuperäinen julkaisu vuonna 1985, pari pysyy edelleen yhtenä markkinoiden halutuimmista siluetteista, samoin kuin ei todellakaan ole yhtä vaikeaa nähdä miksi!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
AJ1: n korkea OG “Seafoam” esittelee kaikki vakiopaneelit ja värien estämisen, joka tekee Jordan 1: stä niin tunnistettavan, kun Nike Swoosh -logot laitetaan sivulle ja mediaalisille puolille. Paneelit näyttävät olevan valmistettu joustavasta puhdistetusta mokkasta, kun taas siipien logo on sisustettu lenkkarien kaulukseen.

Lisätietoja ovat rei’itetty varvaslaatikko sekä valkoinen sekä punaiset nauhat värjäyksen kytkemiseksi, jotka olemme erityisiä tai pidä ominaisuuksia. Valkoisen kumi-välipohjan alapuolella piilottaa täyspitkän ilmatyynyjärjestelmän paljon mukavuutta ja tukea varten, mikä osoittaa, että haluat liukastua näihin päivittäin.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Vaikka Air Jordan 1 High “Seafoam” -yritykselle ei ole asetettu virallista julkaisupäivää, huhujen on tarkoitus vähentyä elokuun aikana. Varmista, että se on lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikkien nykyisten uutisten ja päivitysten ainoan toimittajan kanssa, ja vaikka olet täällä, muista tarkistaa Stockx -arvostelu!

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post