Tarkempi katsaus Ishod Wairin allekirjoitukseen Nike SB Ishod “Light Olive” Skate Shoes

Beaverton Sportswear-jättiläinen Nike on ollut viime vuosien aikana voimakkaasti aktiivinen muodin maailmassa, yhteistyössä korkean profiilin suunnittelijoiden, kuten Virgil Abloh, Chitose Abe ja paljon muuta. Vaikka se ei välttämättä tarkoita, että keskittyminen muihin divisiooniin on vähentynyt. Luistelijoilla, kuten Paul Rodriguez ja Nyjah Huston, on omat allekirjoituskengänsä luistelumaisemassa. Ja viimeisin, joka liittyy kokoonpanoon, on Ishod Wair hänen Nike SB Ishod-siluettinsa kanssa.

Nämä matalalla top-potkulla on tarkoitus julkaista Nike SB Ishod “Light Olive” -väriä, ja ne tuovat myös mustan, punaisen ja ruskean aksentteja, jotka merkitsevät mokkanahkaa ja nahkapaneeleja kantapäältä varpaisiin.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva Brandon1anin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Ishod Wairin tuotemerkkitiedot esitellään kielillä “Ishod” -paketit ja käänteinen Swoosh -logo takana, sitten mukana pieni Swoosh -logo kohti sivuttaisia ​​varpaita. Wairin tartuntaystävällisten kouluttajien viimeistely on Nike React-välipohjayksikkö jalkojen alla, joka on vuorattu kumikumipohjalla, joka tarjoaa maksimaalisen vetovoiman pöydällä ja sen ulkopuolella.

Oletko yksi ensimmäisistä, joka luistelee Nike SB Ishod “kevyt oliivi”? Varmista, että tarkistat täältä ainoan tarjoajan parissa viimeisimmät Nike -julkaisut datess. Samankaltaisissa uutisissa Oski X Nike SB Dunk High “Shark” -pinnat “kolminkertaisella valkoisella” värillä.

Kuva Brandon1anin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Brandon1anin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post