Ader -virhe törmää PUMA: n kanssa uudelleen luodakseen ‘nuorisokulttuurin’ kokoelman

, joka tuo laajan valikoiman lenkkarit.

Tuleva Korean muotitalo Ader -virhe on tehnyt joitain merkittäviä aaltoja viimeisen vuoden aikana. Heidän säälimättömällä tyylillään ja “nopeammin kuin nuori”; ETEOS, tämä on tuotemerkki, jota sinun on pidettävä silmällä.

Nyt muotibrändi on tullut yhdessä Puman kanssa Ader Error X Puma -kokoelman toiseen osaan luodakseen laajan valikoiman erinomaisia ​​lenkkarit. Klassisten ja uudempien siluettien ottaminen tämä on kokoelma, jota ei yksinkertaisesti voida sivuuttaa.

Ader-virhe haluaa ilmentää etukäteen suuntautuvaa nuorisokulttuuria, joka asettaa muodin vauhtia nykyisten suuntausten rajoitusten ulkopuolelle. Työskentely RS-X: llä, Cell Venomilla, Kaliforniassa, Basket Platform ja RS-1 –OG, tämä suuri lenkkarien valikoima takaa, että jokaiselle on jotain.

Käyttämällä lihavoituja käsin kirjoitettuja fontteja ja väärin sijoitettuja logoja yhdistettynä premium-materiaaleihin ja lisättyihin suunnitteluominaisuuksiin, kuten Bold Heel -laskuri, ja sinulla on kokoelma, joka vetoaa lenkkarinpäähän ympäri maailmaa.

Odottaa, että ne käynnistyvät tietyissä myyjissä 23. helmikuuta, odota niiden olevan välitön loppuunmyyty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post