Kith X Nike Air Force 1 “Tokio” putoaa vihdoin tänä viikonloppuna!

Neljän kuukauden odottamisen jälkeen kuuma odotettu Kith X Nike Air Force 1 “Tokio” putoaa vihdoin tänä viikonloppuna … mutta siellä on saalis. Se, joka on tehty juhlimaan Ronnie Fiegin Shibuyan lippulaivan avajaisia, se kunnioittaa legendaarista Co.JP -julkaisua 00 -luvun alkupuolelta.

Japanin lipun innoittamana “Tokio” sisältää puhtaan valkoisen romahtuvan nahkaisen yläosan, joka on täynnä monimutkaisia ​​yksityiskohtia. Kithin ikoninen laatikko -logo on täynnä sivuttaisia ​​ja mediaalisia sivupaneeleja, kun taas pieni punainen Nike Swoosh on brodeerattu paljon suuremman varpaan lähellä.

Kuva Kithin kautta

Kuva Kithin kautta
Kielen ja kantapään poikki löydät “Kith Air” -tuominaisuuden, kun taas ilmavoimien 1 sisävuori on valmistettu pehmeässä sametissa, joka on niin lumoava kuin se saa. Kaiken pyöristämiseksi ilmavälipohjalle on annettu “ikäinen” esteettinen vintage -tunnelma, joka viimeistelee henkeäsalpaavan suunnittelun.

Jos tarvitset kokoelmassasi Kith X Nike Air Force 1 “Tokion”, haluat kuunnella. Kuten odotimme, se käynnistyy yksinomaan Japanissa 4. heinäkuuta. Paria on saatavana vain tapaamisen kautta, ja ne myyvät vähittäiskauppaan noin 120 puntaa. Kerro meille, jos aiot mennä näihin, ja jos et missään nimessä Japania, älä huoli, koska enemmän Kith X Nike Air Force 1s on matkalla!

Kuva Kithin kautta

Kuva Kithin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post