Voisitko pudottaa Yeezy Boost 350 V2 “Ocher”?

Juuri ennen kuin aloitit monofilamenttiverkon raidan levittämisen hänen yhä suositukseen 350 V2-siluettiin, saimme lyhyen värin kulkun, jonka väitettiin olevan teoksissa. Yeezy Boost 350 V2 “Ocher” -nimiseksi tämä väri vuotaa ensin kesällä 2017, ja haluamme epätoivoisesti sen saavan virallisen julkaisun.

Saavuttuaan rapeaan kultaiseen sävyyn, tässä Yeezyssä on yksisävyinen Primeknit-yläosa, joka saa meidät todella kaipaamaan niitä vanhoja hyviä aikoja. Ikoninen ompelu kulkee aivan kengän keskikohdan poikki, kun paksut köysikat sitoavat kaiken toisiinsa. Takaosan ympärillä allekirjoitus kantapää veto -välilehti on läsnä, mikä antaa meille vakavia OG -tunnelmia.

Kuva Yeezy -mafian kautta
Tietysti et voi puhua tästä lenkkarista mainitsematta Adidas Boost -välipohjan jalkojen alla. Unittua yksikössä on hullua ajatella, että tämä malli on pysynyt enemmän tai vähemmän kuin sama, koska se paljastettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016.

Lähteidemme mukaan Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ocher” ei saa julkista julkaisua, mutta älä koskaan sano koskaan, eikö niin? Eikö? Kerro meille, mitä mieltä olet tästä väristä, ja niihin liittyvissä uutisissa Yeezy Boost 350 V2 “Beluga RF” on vihdoin julkaisupäivä!

Kuva Yeezy -mafian kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post