Jordan Brand Holiday 2021 Retro -kokoelma on virallisesti paljastettu

Jordan -tuotemerkille on ollut yksi helvetti. Yhdeksän kuukauden pudotuksen jälkeen vain lämpöä, Michael Jordan -Helmed -kumppanuus on tarkoitus jatkaa tätä Jordan Brand Holiday 2021 Retro -kokoelman kanssa – ja otamme vielä ensimmäisen ilmeen!

Kokoelma aloitetaan yhteensä kolmetoista tyyliä ja värejä, ja se käynnistetään kauan odotetulla Air Jordan 1 High “patentti-kasvatetulla”, joka ottaa klassisen värin, mutta kiiltävällä kierroksella. Myös kuuma odotettu Air Jordan 1 High “Bordeaux” on tarkoitus käynnistää. Silmiinpistävä muistutus legendaariseen “keskiyön merivoimiin”, se tulee täydellisenä metallisella hopea -swooshilla, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme Co.JP: n julkaisusta.

1
2
3
4

Myöhemmin monivärinen mestariteos, joka on Air Jordan 1 High “Käsin muotoiltu”, tekee myös suuren debyyttinsä tällä kaudella. Maallisten paneelien avulla tämä näyttää jotain käsityöläisten käsityöläisten tekemä. Tietysti et voi puhua tästä alueesta mainitsematta Air Jordan 1: n korkeaa “ilmapiiriä”, joka on uteliaana inspiroinut MJ: n rakkautta kuplakumiin. Vaikka tämä saattaa tuntua hieman satunnaiselta, tästä Air Jordan 1: stä on joukko hienoja yksityiskohtia, jotka esittelevät tätä.

Seuraava pysäkki saamme pari Air Jordan 3s -tapahtumaa, mukaan lukien yksi, joka on peitetty sotilaallisessa camossa ja Air Jordan 3 “Pine Green”, joka on ollut raivoa, koska ne vuotaivat ensin viime kuussa. Kunnioittaminen Oregon -ankkoihin, sitä tuetaan klassisella sementtikuviolla, joka tekee tästä välittömän klassikon. Kaksi Air Jordan 5: tä on myös täällä, nimittäin Air Jordan 5 “Jade Horizon” ja jäinen sininen variantti, jota emme voi odottaa näkevämme henkilökohtaista.

1
2
3
4

Seuraava luku alkaa Air Jordan 9 “Chile Red”, joka on rohkea ja kirkas ja on nyökkäys Air Jordan 9 “Motorboat Jones” vuodesta 2012. Air Jordan 12 “Royalty” vaikuttaa AJ12 “Taksi” kanssa, jonka kanssa on Joitakin ylimääräisiä kultaisia ​​yksityiskohtia, kun taas Air Jordan 13 “Court Purple” antaa klassikelle Regal -uudistuksen. Kaiken kiertämiseksi talvettu Air Jordan 14 on ihanteellinen kylmemmille kuukausille, kun taas neon vaaleanpunainen Air Jordan 14 Low on inspiroitu “rohkeasti ja epäapologeettisesti itse”.

Debyyttinsä lokakuussa varmista, että pidät sen lukittuna ainoan tarjoajaan saadaksesi paljon lisätietoja Nike Jordan Brand Holiday 2021 Retro -kokoelmasta sen kehittyessä! Kerro meille, mikä tyyli tunnet eniten, ja niihin liittyvissä uutisissa Air Jordan 1 Retro High OG “Dark Marina Blue” putoaa ensi vuonna!

1
2
3
4
5

Näytä lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post