Ota hienoin laukaus Polaroid X Nike SB Dunk Low

viime vuoden lopussa, ainoa myyjä kertoi, että Polaroid X Nike SB Dunk Low oli teoksissa. Vaikka tämä ei ehdottomasti ole American Cam -yrityksen ensimmäinen lenkkarin yhteistyö, koska hän on aiemmin ryhtynyt Puman kanssa koko kokoelmaan vuonna 2018, se on todennäköisesti heidän hienoin. Jos haluat ottaa laukauksen tämän yhteistyössä, varmista, että tarkistat virallisen julkaisupäivän, on juuri ilmoitettu!

Yhteisöjen käsitteen innoittamana tämä dunk juhlii kulttuurin, itseilmaisun leikkausta ja näyttää säännöllisesti rajoittavan rajoja. Särmää ulkoa on täysin mustan mokkanahka sekä Nubuck-yläosa, ja se on vastakohtana swooshien kolmio, joka on maalattu tyylikkäästi sateenkaaren yhdistelmään brändin allekirjoitusjärjestelmän nyökkäyksenä. Vampissa on brodeerattu paljon monivärisempiä ääriviivat myös värin räjähdyksen saamiseksi.

Siirtämällä keskittymistäsi taaksepäin, se on kastettu täysin valkoisella sävyllä ehkä hankaamalla takaisin nokka-valotukseen. Nike-kumppanuuden pyöristäminen ovat “polaroid” -merkkisiä pitsiideoita hiukan polaroidikehysgrafiikan lisäksi, joka on hienosti poistunut sivukantapäätä, viimeistelemällä suunnittelun.

Polaroid X Nike SB Dunk Low Pro on asetettu käyttöön SNKRS: n ja valitsemalla kauppiaiden avulla 5. huhtikuuta. Ymmärrämme, lisäätkö nämä kokoelmaan ensi kuussa, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Nike SB Dunk Low “St Patrick’s Day” on myös tulossa erittäin pian!

Kuva polaroidin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post